TEST: Mercedes-Benz GLC 250 d 4Matic Coupe

0
82

Mercedes-Benz a învățat repede rețeta. La doar un an după GLE Coupe iată-l și pe fratele mai mic GLC Coupe. Mai sportiv și mai stilat decât GLC din care derivă, GLC Coupe merită cu prisosință diferența de preț. Test Mercedes-Benz GLC 250 d 4Matic Coupe.

Mercedes-GLC-Coupe-e1488464655181Nu mă pricep la modă dar se pare că industria automobilului s-a inspirat din domeniul modei cel puțin în segmentul SUV-urilor coupe deoarece lucrurile mai mici și mai sexy sunt mai scumpe. Fără nicio excepție, SUV-urile coupe sunt mai sexy dar mai scumpe decât SUV-urile din care derivă. Este și cazul lui GLC Coupe pe care Mercedes-Benz cere cu 5.310 – 5.730 euro mai mult decât pe SUV-ul GLC cu motor echivalent. La prima vedere, pare exagerat dar Mercedes-Benz are multe argumente în favoarea acestui preț.

Citiţi continuarea pe www.floteauto.ro

Articolul precedentGalerie foto: Salonul auto de la Geneva – 2017
Articolul următorPEMS: viitorul este prezent
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 4 = opt