Un Ferrari scump la vedere

0
49

1,5 milioane de dolari pentru un Ferrari. Acesta este prețul pe care un dealer auto din SUA vrea să-l obțină pentru un Ferrari.

Ferrari (6)Mașina este cu adevărat o bijuterie rară. A fost fabricată în anul 1966, iar caroseria poartă semnătura celebrei case de design Pininfarina. Ferrari 275 GTS a fost un model produs într-o serie limitată, doar 200 de exemplare.

Ferrari (2)

Automobilul a fost echipat cu un motor 3.3 litri V12 și poate ajunge la 100 de km/h în 7,2 secunde. Mașina ce va fi scoasă la vânzare are o poveste interesantă. A călătorit 63.168 de mile în primii 11 ani din viață. Și în ultimii 40?

Ferrari (3)

Din 1977 mașina a stat „ascunsă” în șura unei ferme din statul american Tennessee. De aici a ajuns la Bill Noon, considerat un adevărat vrăjitor atunci când vine vorba de vânzarea mașinilor clasice. Bill le-a dezvăluit jurnaliștilor că automobilul s-a păstrat foarte bine, iar motorul și șasiul sunt originale. „Acest Ferrari este un supraviețuitor” a spus zâmbind Bill Noon.

Ferrari

Sigur că înainte să plece la drum mașina are nevoie de reparații, iar multe dintre componente vor trebui înlocuite. Bill a promis că nu se va zgîrci și o să plătească cei mai buni meșteri ca să redea mașinii strălucirea de acum 50 de ani.

FerrariFoto: www.mirror.co.uk

Articolul precedentMercedes X-Class: Pick-up pentru patroni
Articolul următorLada, schimbarea în bine
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt − = 7