Un leopard „pasionat” de mașinile Mercedes – Video

0
54

Producătorii auto trec prin momente foarte grele. Criza semiconductorilor, dificultățile de aprovizionare, iar acum războiul din Ucraina, i-au pus de multe ori în fața situației de a suspenda activitatea. S-a întâmplat și India unde responsabilii unei fabrici Mercedes Benz au fost nevoiți să oprească producția… doar că de această dată, motivul a fost diferit.

Fabrică Mercedes Benz, „vizitată” de un leopard

Un incident neobișnuit a oprit activitatea uzinei Mercedes Benz din orașul indian Pune. Angajații au găsit în interiorul fabricii un leopard. Felina era ascunsă printre utilajele cu ajutorul cărora se produce modelul S-Class, iar angajații s-au speriat și au cerut rapid ajutor. La fața locului au ajuns reprezentanții organizației Wildlife SOS.

Au văzut că leopardul nu dă semne de agresivitate și au încercat să-l convingă să intre într-o cușcă, pentru ca apoi să fie transportat în siguranță. Cum nu au reușit, au fost nevoiți să-l tranchilizeze. El a fost transportat la sediul organizației pentru îngrijiri medicale, iar aici s-a stabilit că este vorba de un mascul cu o vârstă cuprinsă între doi și trei ani.

 

Purtătorul de cuvânt al asociației a precizat că, din cauza pierderii habitatului, tot mai multe feline se rătăcesc în această regiune, după ce sunt nevoiți să ajungă în apropiere de locuințele oamenilor în căutare de hrană și adăpost.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 − patru =