Unicat: hypercarul Pininfarina Battista Cinquantacinque

0
91

Pininfarina a prezentat un supercar unicat Battista Cinquantacinque ce aduce un omagiu modelului clasic Lancia Florida din 1955.

Constructorul italian Pininfarina a prezentat o versiune unică a hypercarului electric Battista, cu un design inspirat de conceptul Lancia Florida din 1955.

Conceptul original Florida era un coupe bazat pe platforma modelului Lancia Aurelia. A fost proiectat de fondatorul Pininfarina, Battista Farina, care a fost atât de îndrăgostit de acest model încât l-a păstrat ca mașina sa de zi cu zi.

Tribut

Noul hypercar electric păstrează nuanța Blu Savoia Gloss pentru caroserie și Bianco Sestriere Gloss pentru plafon. O serie de inscripții specifice Cinquantacinque sunt amplasate pe caroserie și pe eleronul aerodinamic activ.

La interior, luxul italian este la el acasă, scaunele, planșa de bord și fețele de portieră fiind îmbrăcate în piele Poltrona Frau Heritage.

Modelul special este propulsat de patru motoare electrice ce însumează 1900 CP și 2300 Nm. Cifrele pentru performanță sunt mai mult decât impresionante: 0-100 km/h în 1,86 secunde și 0-200 km/h în 4,75 secunde.

Cele patru motoare electrice sunt alimentate de o baterie de 120 kWh ce permite o autonomie de 476 kilometri.

Vă recomandăm și:

Pininfarina Teorema: Un vis pe roți

Pininfarina & Bovet: Timp de lux

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sase − = 1