Volkswagen Atlas, noul SUV cu șapte locuri

0
77

Atlas. Volkswagen Atlas. Aceasta este noul SUV al celor de Volkswagen, destinat special pieței din Statele Unite ale Americii.

Volkswagen Atlas (4)Volkswagen Atlas este cel mai mare SUV dezvoltat de producătorul german pentru clienții americani: are o lungime de 5037 de milimetri cu 200 mai mult decât modelul Touareg. Atlas este o mașină de familie și are șapte locuri. Inginerii de la Volkswagen susțin că au găsit o soluție ingenioasă pentru rabatarea celui de-al treilea rând de scaune, iar pe al doilea rând se află un scaun pentru un copil. Toate aceste idei vor ajuta la obținerea unui spațiu mai mare pentru depozitarea bagajelor. „Va fi un Volkswagen SUV de succes. O să îmbunătățeasca relația producătorului cu clientul american” au spus jurnaliștii de peste Ocean când l-au văzut pe Atlas.

Volkswagen Atlas (3)

Modelul va fi disponibil în două motorizări pe benzină: de 241 de CP și 283 CP. Volkswagen Atlas are un frate în China. Numele lui este Teramont și va fi fabricat în China spre deosebire de Atlas care este produs în Statele Unite. Volkswagen Teramont seamănă foarte mult cu Atlas și practic vorbim despre o singură mașină vândută sub două nume diferite.

VW-Teramont-1Volkswagen-Teramont

Articolul precedentOpel Kadett împlinește 80 de ani
Articolul următorA apărut Auto Test Magazin – noiembrie 2016
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


2 × noua =