Volvo XC60, un fotograf talentat

0
70

Volvo XC60 (1) Volvo XC60 te fotografiază pe stradă. O mașină care face fotografii? Noul Volvo XC60 a realizat chiar un album care a cucerit aplauze și laude. Fotografiile au fost realizate cu camera de siguranță de la bordul noului XC60.

Volvo’s new XC60 becomes camera in the hands of Pulitzer Prize-winning photographer

Colecția conține 30 de fotografii care ilustrează, într-o perspectivă nouă, viața de pe străzile din orașul Copenhaga. A fost vorba de o colaborare între doi câștigători adevărați: Volvo Cars și Barbara Davidson. Să o luăm pe rând. Volvo este producătorul care ocupă primul loc la capitolul siguranță auto.

Volvo XC60 (11)Barbara este un fotograf și un artist recunoscut, câștigătoare a premiului Pulitzer și deținătoare a premiului Emmy. Una dintre fotografiile care i-au adus acest succes a fost realizată într-un spital și o înfățișează pe Erica Miranda, o tânără care a fost prinsă în mijlocul unei confruntări dintre două găști rivale. Erica juca baschet și a fost împușcată de trei ori în spate.

Volvo XC60 (10)

Colecția realizată de Barbara cu camera de la Volvo XC60 a fost expusă într-o galerie din Londra și va fi prezentată în mai multe țări. „Prin acest proiect conectăm arta și siguranța oamenilor pentru a pune în valoare beneficiile acestei tehnologii” a spus celebrul artist.

Volvo XC60 (4)Barbara Davidson a povestit că are o legătură specială cu marca Volvo. La 12 ani a suferit un accident din care a scăpat nevătămată, deși mașina s-a răsturnat de mai multe ori. „Mi-au că este o minune că am scăpat cu viață și mi-au povestit că am avut noroc pentru că mă aflam într-o mașină sigură. Mașina era… un Volvo” a povestit Barbara.

 

 

Articolul precedentBMW X2, inovație pe două roți
Articolul următorFernando Alonso la Indy 500 2017
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci − = 4