VW ID. 2all Concept – Electricitatea se ieftinește

3
73

Volkswagen a dezvăluit primele imagini despre ID. 2all un concept electric, a cărei versiune de serie va costa sub 25.000 euro. Modelul este unul din seria de 10 modele pe care constructorul german vrea să le lanseze până în 2026.

Înainte de toate, conceptul prezintă noul limbaj de design al constructorului german, iar un element important îl reprezintă reinterpretarea stâlpului C, o preluare de la modelul Golf 1, ID. 2all fiind primul Volkswagen care aduce o nouă schimbare a acestei semnături. Alte caracteristici de design vizează o caroserie cu un aspect dinamic, cu o parte frontală „prietenoasă” și o eleganță atemporală.

Dezvoltarea lui VW ID. 2all se bazează pe cea mai recentă etapă de evoluție a platformei electrice modulare (MEB) și va fi primul vehicul cu tracțiune față. Motorul electric va dezvolta o putere de 166 kW/226 CP și va avea o autonomie WLTP de 450 de kilometri, iar volumul de depozitare va fi cuprins între 490 și 1.330 litri, în funcție de configurarea ineriorului, valori considerate de oficiali că depășesc multe din cele ale claselor superi­oa­re de vehicule.

Obiectivul este ca varianta de producție a VW ID. 2all să aibă un preț de pornire mai mic de 25.000 de euro, însă cei de la Volkswagen anunță că au în plan și dezvoltarea unui model electric cu un preț mai mic de 20.000 de euro.

 

3 COMENTARII

  1. Vehiculele electrice sunt o alternativă ecologică și sustenabilă la mașinile cu motor cu combustie internă, și că în viitorul apropiat se preconizează că prețurile vor scădea în continuare, ceea ce va face această tehnologie și mai accesibilă pentru mulți consumatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − opt =