Ford Mustang va avea versiuni sedan și tot-teren!

0
1117

Nu doar că faimoasa mașină sport americană Ford Mustang ar putea primi o versiune inedită cu patru uși, dar nu este exclus să beneficieze și de o variantă pentru teren accidentat.

Ford Mustang – schița versiunii sedan-coupe

Ford a extins, deja, gama coupeului sport în trecut, dând numele celebrei sale mașini sport unui SUV electric, Mustang Mach-E. Conform jurnaliștilor americani, constructorul auto din Detroit se pregătește să dezvăluie un Ford Mustang dotat cu patru uși. Reprezentanții de comunicare ai mărcii ar fi informat dealerii din Statele Unite despre apariția viitorului sedan-coupe. Și nu ar fi vorba despre un model electric, spre deosebire de Mach-E. Informația este interesantă, deoarece acum câteva săptămâni, Ford a prezentat deja schița pe care o puteți vedea în acest articol, realizată de unul dintre designerii săi. Aceasta arată coupe-ul transformat într-un sedan foarte sportiv, cu alură de GT.

Ford Mustang „tot-teren” ar putea concura cu Porsche 911 Dakar

Poate și un Ford Mustang pentru teren accidentat

Tot conform informațiilor din presa din SUA, dealerii americani au fost informați și despre un proiect special, optimizat pentru conducerea pe teren accidentat. Această variantă ar semăna, în principiu, cu Porsche 911 Dakar sau Lamborghini Huracan Sterrato. Potențialul unei astfel de versiuni pare foarte real, având în vedere primirea extrem de favorabilă de care s-au bucurat aceste două mașini de excepție. Sperăm că aceste versiuni Mustang vor deveni realitate. Și că vor ajunge și pe piața europeană, deși acest lucru nu este deloc garantat.

Lamborghini Huracan Sterrato

Vă recomandăm și:

Ford Mustang GTD: versiune performantă cu 800 CP

Lamborghini Huracán STJ – Ultimii 10 descendenți

Bateriile vechilor Porsche Taycan au o a doua viață și este una utilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 2 = zece