VW Transporter – Jason Statham și Bulli

0
21

Lansarea celei de-a șaptea generații VW Transporter are ca imagine a campaniei publicitare pe actorul englez Jason Statham cunoscut din seria de filme „Transporter”.

Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) consideră că pentru prezentarea celui mai recent model utilitar, nu poate fi altcineva mai potrivit decât Jason Statham. Actorul „combat” va fi imaginea noii campanii Transporter, chiar dacă nu vorbim despre marca soră Audi din grupul VW. Statham este „transportatorul” carismatic și prin urmare, personajul ideal care poate reprezenta versatilitatea și performanțele noului vehicul comercial.

Partea interesantă este că odată cu debutul actualei generații Transporter, Volks­wagen Vehicule Comerciale își implementează strategia prin care de acum înainte oferă un „Bulli potrivit pentru fiecare client”. Este o referire directă la primul Transporter (botezat Bulli) care a fost prezentat presei în 1949. Poanta este că nimeni nu și-a imaginat că acest T1, care a fost forța motrice din spatele miracolului economic german la acea vreme, va deveni în timp o familie de modele atât de de succes. Iar acum, 75 de ani mai târziu, gama Bulli 2024 este formată din no­ul Transporter, Multivan și ID. Buzz. Ce trebuie știut este faptul că linia de produse Transporter cuprinde vehicule comercia­le pure la care se adaugă și seria Caravelle. Apoi Multivan este duba de agrement și de afaceri a familiei și tocmai s-a lan­sat ca o furgonetă rulotă reproiectată, cunoscută sub denumirea California. La rândul lor, ID Buzz și versiunea vehiculului comercial, ID Buzz Cargo, sunt primele simboluri de mobilitate electrică din gamă. Ideea este că cea de-a șaptea generație Bulli formează în prezent cea mai largă gamă de modele din clasa lor de pe piață.

Revenind la Transporter, un prim trailer a fost deja prezentat oficial duminică seara, la premiera mondială a noii camionete la IAA Transportation 2024 de la Hanovra.

„Suntem încântați să îl avem pe Jason Statham ca imagine a noii noastre campanii…”, a declarat cu această ocazie Sandra Waidelich, Head of Sales & Marketing Experience la Volkswagen Vehicule Comerciale. „…Energia și stilul său inconfundabil sunt o potrivire perfectă pentru noul nostru Transporter, care este cunoscut pentru robustețea, fiabilitatea și tehnologia sa inovatoare. Reacțiile spotului publicitar aici, la fața locului și online, au fost promițătoare.”

Vă recomandăm și:

Volkswagen Transporter: generație nouă pentru van-ul german

Visând la California… Volkswagen California

Volkswagen ID.Buzz GTX: 340 CP pentru van-ul electric

VW ID.Buzz: Trecutul, rescris

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ patru = 7