Visând la California… Volkswagen California

0
118
Volkswagen California

Volkswagen a lansat oficial noul California, varianta camper van a modelului Transporter. Acest nou vehicul este disponibil și cu o opțiune de motorizare hibridă cu încărcare la priză.

Volkswagen California, ideal pentru o vacanță în aer liber

Noul Volkswagen California, versiunea camper van a utilitarei Transporter, a fost prezentat de constructorul german. Acesta este destinat aventurilor în aer liber și reprezintă o evoluție a generației anterioare. Una dintre noutățile acestui model este motorizarea hibridă cu încărcare la priză, ceea ce face ca alimentarea să fie și mai facilă.

Noul Volkswagen California a crescut în dimensiuni față de generația anterioară. Modelul vine echipat cu un plafon retractabil care servește ca un cort dublu și două uși glisante echipate cu plase împotriva țânțarilor. De asemenea, Volkswagen oferă și copertine pentru ambele părți laterale ale mașinii.

Noul Volkswagen California este disponibil în cinci linii de echipare distincte: Beach, Beach Tour, Beach Camper, Coast și Ocean.

Volkswagen California este echipat cu o mini-bucătărie

În interior, bancheta din spate a fost înlocuită cu două scaune individuale care pot fi complet rabatate pentru a forma două paturi. Echipările Coast și Ocean includ o mini-bucătărie, echipată cu un aragaz cu un singur arzător și o chiuvetă. Este dotată și cu sertare pentru depozitare. Mini-bucătăria este amplasată în partea din spate a mașinii pentru a fi accesibilă și din exterior.

Scaunele din spate pot fi scoase complet din vehicul și sunt echipate cu sertare pentru depozitare. În interior, există numeroase porturi de încărcare USB-C cu o putere de 45 de wați, iar luminile LED pot fi aprinse prin dublă atingere a oricărui întrerupător de lumină.

Echiparea Beach Tour include o unitate de control specială, montată pe montantul C de pe partea pasagerului, care permite controlul diverselor funcții ale mașinii. Acestea pot fi controlate și prin intermediul sistemului multimedia. În plus, echiparea Ocean aduce două baterii speciale de camping, două prize de 230 de volți, scaune încălzite în față, încălzire suplimentară, un compartiment de depozitare în plafon, o masă pliabilă și un rezervor de apă de 28 de litri.

Noul Volkswagen California este disponibil cu trei opțiuni de motorizare: un diesel de 150 de cai putere, un benzinar de 204 cai putere și, în premieră, un motor hibrid plug-in (PHEV) de 245 de cai putere. Motorizările tradiționale transmit puterea exclusiv către roțile din față, în timp ce versiunea hibridă oferă tracțiune integrală.

Sursa FOTO: www.vwpress.co.uK

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 3 = douazeci patru