Volkswagen ID.Buzz GTX: 340 CP pentru van-ul electric

0
118

Volkswagen continuă seria modelelor electrice performante, adăugând o variantă GTX de 340 CP pentru van-ul său electric ID.Buzz.

Volkswagen a prezentat oficial versiunea performantă a van-ului electric ID.Buzz. Ca și celelalte modele electrice cu performanțe ridicate din gama Volkswagen, ID.Buzz poartă acum sigla GTX pentru o variantă de 340 CP.

Bulli reinterpretat

Cu un look ceva mai agresiv față de varianta standard, Volkswagen ID.Buzz GTX folosește două motoare electrice ce livrează 340 CP și tracțiune integrală. Sistemul este similar cu cel al modelului Volkswagen ID.7 GTX. Pentru ID.Buzz se poate alege dintre două variante de baterie: 79 sau 86 kWh (capacitate netă). Sistemul suportă încărcări rapide de până la 185 kW pentru bateria de 79 kWh și 200 kW pentru cea de 86 kWh. O încărcare rapidă la putere maximă între 10 și 80% durează 26 de minute.

ID.Buzz GTX poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 6,5 secunde, iar viteza maximă a fost limitată electronic la 160 km/oră.

Versiunea performantă a modelului electric ID.Buzz va fi disponibilă pentru ambele variante de ampatament ale van-ului electric. ID.Buzz GTX cu ampatament scurt poate tracta până la 1.800 kilograme.

Design sportiv

Vizual, VW ID.Buzz GTX se remarcă prin grila neagră integrată în spoilerul față redesenat. În echiparea standard, puternicul van este echipat cu jante de 20 inci, iar opțional se pot monta și roți de 21 inci. Blocurile optice LED Matrix sunt oferite în echiparea standard, iar versiunea GTX primește și o culoare specială Cherry Red. La interior, regăsim aceeași temă sportivă în tonuri de roșu, ce iese în evidență pe volan și cusăturile contrastante.

Diagonala display-ului central a crescut la 12.9 inci, iar sistemul multimedia integrează tehnologia ChatGPT. Portbagajul are un volum de încărcare de 306 litri cu toate scaunele (șase sau șapte, în cazul versiunii cu ampatament lung) pe poziție. Dacă rabatăm două rânduri de scaune, capacitatea de încărcare crește la peste 2400 litri.

Volkswagen ID.Buzz GTX va fi lansat oficial pe piață în această vară.

Vă recomandăm și:

VW ID.Buzz: Trecutul, rescris

Versiuni performante GTX pentru Volkswagen ID.3 și ID.7 Tourer

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


7 − sase =