Bentley Bentayga EWB primește o ediție specială inspirată din lumea iahtingului

0
884

Bentley a lansat o ediție specială a modelului său SUV Bentayga EWB numită Azure Riviera Collection destinată pasionaților de iahting.

Bentley a lansat ediția specială Bentayga Azure Riviera Collection încă de anul trecut, iar acum oferă această echipare inspirată din lumea iahtingului și pentru versiunea EWB (ampatament mărit).

Ediția specială Bentayga EWB Azure Riviera Collection primește nuanța Aegean Blue pentru exterior inspirată de culoarea pe care o are Marea Mediterană în zona Coastei de Azur și jante cu diametrul de 22 inchi.

Interior luxos

Interiorul a fost și el tratat cu deosebită atenție și primește o finisare în nuanțe deschise și ornamente Pale Pinstripe Veneer inspirate din lemnul de tec cu care sunt ornate ambarcațiunile de lux.

Ediția specială a modelului Bentayga EWB este echipată cu scaunele Airline, care pot fi reglate pe 22 de direcții și au un sistem inteligent de climatizare. Volanul cu trei spițe este îmbrăcat în piele bicoloră și are funcție de încălzire.

În ceea ce privește sistemul de propulsie, acesta rămâne neschimbat: propulsor V8 de 4.0 litri de 550 CP și 770 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 4,6 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 290 km/oră.

Vă recomandăm și: 

Bentley – Bagaje de lux

Bentley Flying Spur – Argumentul puterii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 9 = optzeci unu