Noul Bentley Bentayga Apex Edition: ediție limitată. FOTO

0
54

Bentley încearcă să se mențină în ochii publicului și pare că nu există un preț prea mare pentru a atinge acest plan. Constructorul britanic a lansat o ediție specială de doar 20 de unități numită Beytaga Apex Edition.

Beytaga Apex Edition, un automobil spectaculos

Bentley propune pentru această ediție specială mai multe îmbunătățiri și caracteristici: jante din carbon cu un diametru de 22 de inch, sistem audio Naim, frâne cu componente ceramice din carbon, sistem de direcție integrală și un motor V8 de 4.0 litri twin-turbo care produce 550 de cai putere și 770 Nm de cuplu, conform bentleymedia.com.

Mașina poate atinge 100 km/h în doar 4.5 secunde și are o viteză maximă de 290 km/h. Fanii și-au dat seama imediat că Beytaga Apex Edition se bazează extrem de mult pe modelul Bentayga S, dar asta nu înseamnă că această ediție specială nu a fost primită și privită cu mult interes.

Ediția specială are șase teme predefinite

Cele șase teme au fost create, așa cum era de așteptat, de experții Mulliner.

  • Elemente grafice în nuanțele Anthracite și Alb Arctic, tapițerie din piele în combinația de culori Alb Arctic și Hotspur, și ornamente din fibră de carbon cu finisaj lucios.
  • Exterior Anthracite, accente în culoarea Mandarin, tapițerie în aceeași nuanță cu accente în Beluga.
  • Nuanță exterioară Portocaliu Flame, tapițerie în nuanțele Linen și Newmarket Tan, și o serie de accente în culoarea Charcoal.
  • Exterior în culoarea Verde Alpine, accente portocalii, combinația de culori Portland și Verde Cumbrian pentru interior și, de asemenea, accente portocalii.
  • Nuanța Pale Brodgar, cu elemente grafice în Anthracite și Bacalar Bronze, iar tapițeria este vopsită în culorile Linen și Porpoise
  • Exterior în culoarea Argintiu Extreme, grafică în nuanța Beluga și tapițerie în nuanțele Galben Signal și Beluga

Citește și: Bentley Continental GT Azure: Moștenirea GT

Clienții Bentley, care dețin deja un exemplar Continental GT sau GTC Le Mans Edition, au la dispoziție o temă suplimentară, exclusivă. Exteriorul este vopsit în nuanța Verde Verdant, elementele grafice sunt în culoarea Moonbeam Le Mans, iar tapițeria este în nuanța Beluga și include elemente din microfibră Dinamica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 5 = opt