Andreea Bălan conduce de la 18 ani

0
105

Andreea Balan (6)Andreea Bălan este artista cu „cel mai bun show din România”. Așa au decis cei 100.000 de fani care au votat în concursul inițiat de Media Music Awards, cea mai mare gală de premii muzicale.

Andreea reușește să surprindă și să-și cucerească fanii în fiecare an. Ultima melodie, intitulată „Uită-mă”, a strâns mai bine de un milion de vizualizări pe youtube, în numai cinci zile.

„Este o piesă scrisă și cântată din suflet, pentru toți cei care au suferit din dragoste. Eu și Cortes am înregistrat vocile cu lacrimi în ochi” a spus artista pe pagina personală de Facebook. Videoclipul piesei are o poveste aparte. A fost filmat pe o bucățică de deșert, în apropiere de Los Angeles, iar Andreea conduce în mare viteză un automobil Ford Mustang decapotabil. Artista trage din când în când o dușcă la volan. „Să nu faceți așa când vreți să plecați cu mașina” a fost mesajul pentru fani.

Tot o decapotabilă apare și în „Throw your Money”, un alt clip filmat peste Ocean. În „Liberă din nou” artista „dă o tură” cu un automobil de teren și cântă „Vreau să iau viața la mișto”. Cu atâtea mașini în videoclipurile sale, Andreea Bălan ne-a atras atenția. Și am încercat să aflăm câte ceva din experiența ei pe tărâmul auto.

Andreea Balan (2) Andreea Balan (1)

Care a fost prima maşină condusă? Cum te-ai descurcat la primele ore?
Prima maşină mi-am cumpărat-o la 18 ani, abia terminasem școala de șoferi. Era un Peugeot decapotabil și mi-a plăcut foarte mult. Am avut ceva emoții la început, dar după aceea m-am obișnuit și nu am avut incidente în trafic.
Ce maşină conduci în acest moment?
Un Mitsubishi Outlander, am început să prefer mașinile mari. Am nevoie de mult spațiu ca să-mi transport hainele la filmări și la spectacole.
Ai loc în mașină și pentru noul tău prieten… micul patruped?
Aaa… pentru cățel? Este un pui de labrador… simpatic foc. Nu-i așa că este frumușel? Îl cheamă Jack… de la Jack Sparrow, celebrul căpitan al piraților . Când plec în deplasare, el rămâne acasă. Ne jucăm când mă întorc.

Andreea Balan (4)

Care este maşina visurilor tale?
Nu am. Eu nu investesc în maşini, le consider o necesitate.
Îți place să conduci?
Doar în oraș. La drum lung îi las pe alții. Ar fi obositor pentru mine și vreau să fiu în formă la concerte.
Ai putea circula cu transportul în comun?
În alte ţări fac acest lucru mereu. Nu aş putea circula în România cu transportul în comun din cauza oamenilor care s-ar holba la mine.
Ai condus vreodată o motocicletă?
Nu-mi plac foarte mult motocicletele, desi în clipul melodiei „Evadez” fac o cursă prin București pe „motor”. La final, pun mâna pe un pistol și îl împușc și pe băiatul care mă trădase, dar distrug și motocicleta.

Andreea Balan (5)

Care sunt planurile tale muzicale?
Am foarte mult de muncă. Am în plan piese noi și în fiecare weekend am concerte prin țară. Sunt foarte încântată că melodia „Uită-mă” are un succes foarte mare. O aud în fiecare zi la toate posturile de radio.

Articolul precedentPetre Pop – Regele vitezei
Articolul următorPepe nu ascultă Pepe la volan
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei − 3 =