Pepe nu ascultă Pepe la volan

0
48
Pepe - Videoclip - Iubire ca niciodata
Pepe – Videoclip – Iubire ca niciodata

De Pepe a auzit o țară întreagă. Despre Ionuț Pascu nu știu prea mulți. Și totuși, vorbim de aceeași persoană. „Nu-mi mai spune nimeni Ionuț, numele de Pepe îl am de mic, la el am răspuns întotdeauna” spune zâmbind unul dintre cei mai cunoscuți interpreți români. Acum sunt importante alte nume: Maria și Rosa Alexandra. Ele sunt cele două comori care l-au făcut pe artist să-și schimbe viața, stilul de condus și care impun chiar și muzica din mașină.

pepe-latin-music_5Cum te-ai simţit când ai auzit prima dată „tati”?
Eee !!! Cum ai putea să pui în cuvinte acel sentiment? Trebuie să trăieşti momentul ca să poţi înţelege!!!
Te-ai gândit la un clip în care să-ţi apară fetele?
Maria a apărut deja în „Lacrimi de fericire”. A fost o piesă dedicată momentului, iar clipul este o concluzie a trăirilor mele speciale de atunci. Nu degeaba spun acolo emoționat „este cea mai fericită zi din viața mea”. În rest, încerc să limitez cumva, atât cât se poate, expunerea lor publică. Şi vreau să despart planul profesional de cel personal.
Vrei să-ți îndrepți fetele spre o carieră în muzică?
În niciun caz nici eu, nici Raluca, nu vrem să intervenim în „decizia” fetelor sau în parcursul lor. Vor face de toate şi când se vor hotărî le vom sprijini cu toată puterea noastră în tot ceea ce îşi doresc.
Cum ai grijă de fete în maşină?
Ele au scăunele speciale în ambele maşini, şi la mine, şi la Raluca. Le folosim mereu chiar și pentru distanțe foarte mici. Mariei îi place mult să se plimbe cu mașina şi atâta timp cât îi pui muzică stă liniştită… Singura problemă este că vrea muzica foarte, foarte tare.
Maria are aproape trei ani. Cum a reacţionat acum cinci luni când şi-a văzut sora pentru prima oară?
Maria a trecut prin aproape toate etapele posibile: de la curiozitate și iubire până la gelozie. Sincer, ne-a fost cumva frică, însă ne bucurăm că acum o vede ca pe sora ei mai mică, împarte totul cu ea şi mai ales are mare grijă de Rosa Alexandra.

pepe-latin-music_3Când plecați cu mașina ascultați melodii cântate de tine?
Eu ascult orice. De la melodii comerciale şi până la flamenco, pop, dance chiar şi rock. Raluca este la fel. Uneori ascultă și piese de-ale mele ceea ce eu nu mai fac de foarte mult timp.
S-a schimbat stilul de condus de când eşti tată de fete?
Bineînţeles că de când au venit Maria şi Rosa Alexandra lucrurile s-au schimbat şi din acest punct de vedere. Să știi că și înainte eram „elegant” sau măcar „exemplar” în trafic. Recunosc, am avut și eu perioada mea de „teribilism”. În timp, responsabilitatea a devenit noua ordine a lucrurilor. Prefer să ajung puțin mai târziu, dar să nu am emoții pe drum.
Ai avut incidente pe şosea?
Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ferit de necazuri. Bineînţeles că accidente minore au fost în trecut, însă nimic notabil. Poate doar piticii de grădină care făceau autostopul prea în şosea trebuie amintiţi aici… şi când zic „amintiţi”, atât a mai rămas din ei… amintirea .
Mașina care făcea drifturi în clipul melodiei „Iubire ca niciodată” a fost condusă de tine?
A fost o mașină special preparată. Îți dai seama că nu m-am abținut și m-am urcat la volan. Chiar a fost o experiență unică. Sorin Ene „Haiu” de la Şcoala de Drift mi-a arătat cum se face o manevră ca la carte. În cadrele care apar în clip, mașina este „strunită” de el.
De la cine ai primit primele lecții de șofat?
Să pornesc de pe loc, să schimb vitezele, cum să lucrez cu ambreiajul… ştiam cu mult înainte de a lua carnetul. Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din copilărie mi-a arătat şi m-a lăsat să dau nişte ture cu maşina lui în spatele blocului. A avut curaj, nu glumă. Mă rog, mi-am dat seama mai târziu că aceste lecții nu-mi erau suficiente. Am învățat să conduc la școala de șoferi, iar ulterior experienţa a fost cel mai bun profesor.
Îţi mai aminteşti prima ta maşină?
Cum să uit? Se întâmpla în anul 2000. Am comandat maşina în perioada în care făceam şcoala de şoferi şi a ajuns chiar în ziua în care mi-am ridicat carnetul. Era un Volkswagen Polo. În cei doi ani în care l-am condus am deprins toate „automatismele”. Chiar şi în ziua de azi, când văd un Polo în trafic, am nişte momente de „nostalgie”.
pepe-latin-music_4Ce mașină ai în acest moment?
Am un Porsche Cayenne. Este o maşină confortabilă, ușor de manevrat, care inspiră siguranţă. Este un diesel care „scoate” un consum bun în condițiile în care eu am multe drumuri prin țară.
Faci des vizite la service?
Nu prea am nevoie. Eu cumpăr doar mașini noi pe care le schimb imediat ce ies din perioada de garanție. Poate şi de aceea nu mă pricep aproape deloc la partea mecanică. „Sun un prieten” în caz că se întâmplă ceva.
Cât de grele au fost începuturile tale în muzică?
Am muncit foarte mult pentru tot, am lucrat ca vânzător și ospătar. Cu banii pe care îi câștigam îmi plăteam orele de canto, orele de studio, primele piese. Mi-aduc aminte că a fost foarte greu, însă am văzut acest efort ca o fundaţie solidă pentru tot ceea ce am realizat mai târziu.
Ai fi gata să o iei de la început?
Acum, știind că se poate dacă eşti ambiţios, conştiincios, serios, muncitor… aş lua-o oricând de la început. Și chiar s-a întâmplat acest lucru de câteva ori în tot ceea ce înseamnă Pepe.
Te-ai gândit vreodată să renunţi?
Da! De multe ori, în urmă cu ceva timp. Ambiţia a fost întotdeauna mai mare şi m-a împins să merg mai departe.
Ai avut emoţii la debut?
Oho! Sigur! Marea majoritate a concertelor le trăiesc cu aceeași intensitate ca acum 20 de ani. Diferă managementul, felul în care gestionez emoţia şi o folosesc în favoarea show-ului, a spectacolului, a ceea ce fac. Și acum îmi aduc aminte aproape tot de la festivaluri, la concursuri de interpretare, la debutul cu Latin Express, primul contract cu o casă de discuri, primul album, prima lansare, primul videoclip.
pepe-latin-music_2Ai un ritual înainte de concerte?
Nu pot să spun că este un ritual. De fiecare dată încerc să iau, cumva, legătura cu publicul, fiindcă am nevoie de energia spectatorilor. Apoi, mă închin și „îi dăm drumul”.
Ce planuri ai pentru lunile următoare?
Abia ce am lansat un nou single şi un nou videoclip alături de Tamy… „Dominicana” este pariul meu pentru această perioadă. Suntem în promovare şi mă bucur foarte mult că piesa a prins cel puţin la fel de mult ca şi „E vara mea”. Între timp pregătesc o piesă nouă pe care o voi lansa în toamnă. Şi tot atunci se vor relua şi proiectele TV. În acest moment se difuzează „Splash! Vedete la Apă”, show-ul tv de vară de la Antena 1 pe care noi l-am filmat în luna iunie. Acum am multe concerte, petreceri private, dar şi zile ale oraşelor şi festivaluri. Sunt foarte bucuros că am o vară plină.
Care este cel mai mare vis profesional?
Este legat de viața personală. Vreau ca fetele mele să fie mândre în momentul în care vor vorbi despre tatăl lor.

Articolul precedentAndreea Bălan conduce de la 18 ani
Articolul următorRenault Kadjar – Big Brother
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 + patru =