Audi trage de acceleratie la Ducati

0
64

Achizitionarea Ducati de catre Audi pare uitata dar iata ca acum incepe sa-si arate influenta. Astfel, in cel mai scurt timp, probabil din primele zile lucratoare ale anului 2014, productia va fi accelerata. Potrivit unui acord publicat in ziarul Corriere di Bologna, in fabrica din Borgo Panigale se va trece la lucru in trei schimburi pentru a creste randamentul si profitabilitatea investitiilor. monsterFabrica Ducati va lucra in program 24/7, in trei schimburi, fiecare muncitor lucrand patru zile urmate de alte patru zile de pauza. Schimburile vor fi de la 06 la 14, de la 14 la 22 si de la 22 la 06. In momentul de fata la Ducati sunt doua schimburi de cate sase ore dar care se platesc de opt ore lucrate.

Alte avantaje compensatorii oferite de germani sunt crearea de noi spatii de odihna, wi-fi, televizoare, imbunatatirea restaurantului plus bonusuri. Propunerile sindicatului au fost aprobate de actionari ceea ce inseamna ca daca la sfarsitul anului se realizeaza productia de 50 000 de bucati ceruta de Audi, atunci muncitorilor sa li se dea o prima anuala de 2500 euro iar daca productia va fi depasita, bonificatia sa fie suplimentata cu pana la 1900 euro.

In completarea acestor masuri, Audi va infuza sub diferite forme cam 200 milioane euro in fabrica Ducati din Borgo Panigale, suma ce va fi cheltuita in intervalul 2014-2018.

Sursa: 0300.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 3 = doi