Beckham și-a cumpărat Jaguar

0
155

Beckham și-a cumpărat  Jaguar. Fostul căpitan al naționalei Angliei s-a deghizat în Moș Crăciun și și-a pus sub brad un bolid de 150.000 de lire sterline. Este vorba de un F-Type Project 7, cel mai puternic Jaguar din istorie.

david beckham (7)

Mașina a fost construită într-o serie limitată, dar pentru Beckham s-a găsit rapid un exemplar. Bolidul atinge suta de kilometri în doar 3.9 secunde și poate să zboare cu 300 de km la oră. În mașină au loc doar două persoane, iar jurnaliștii britanici au scris că aceasta va fi automobilul de plimbare destinat exclusiv soților Beckham.

Soccer player David Beckham and his wife Victoria Beckham arrive at the 2012 Vanity Fair Oscar party in West Hollywood, California February 26, 2012. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT SPORT SOCCER)  (OSCARS-PARTIES) - RTR2YIRL

Cei patru prichindei ai familiei nu au privit cu ochi buni noua jucărie a tatălui lor, așa că l-au „pedepsit” aspru: l-au așteptat să adoarmă și l-au acoperit cu bomboane de ciocolată.

david beckham (9)

Fostul star de la Manchester United și Real Madrid este un adevărat colecționar de mașini scumpe. În garajul lui găsești Cadillac Escalade, Jeep Wrangler, Ferrari F 360 Spider (imaginea de mai jos), Ferrari 612 Scaglietti, Audi S8, Bentley Mulsanne, dar și un Aston Martin V8 Vantage.

David Beckham spotted filling his Ferrari with petrol in Wilmslow, Cheshire.

 

Articolul precedentAuto Test Magazin în 2015
Articolul următorIoan Țigănaș – File din povestea RAR
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 3 = cinci