Auto Test Magazin în 2015

0
462

Mai sunt doar câteva zile din acest an așa că ne-am gândit să „răsfoim” prin arhiva video a revistei Auto Test Magazin și să vă arătăm cele mai frumoase imagini din 2015. În luna martie am stat de vorbă cu Marian Drăgulescu și l-am provocat la un test cu „bestia” BMW R1200R. Gimnastul ne-a povestit câteva dintre aventurile sale pe motocicletă și a promis că va câștiga o medalie la Campionatele Mondiale. „Marocanul” s-a ținut de cuvânt și după șase luni a cucerit „argintul” la Glasgow.

Răzvan Fodor a fugit câteva clipe de la filmările emisiunii „Masterchef” ca să ne arate noul Opel Adam.

În luna iunie ne-am delectat „la un pahar de vorbă” cu Paul Radu, solistul trupei Antract. Paul are o motocicletă superbă care l-a costat aproape 20.000 de euro, așa că ne-am grăbit să-i facem câteva fotografii.

Producătorii Mitsubishi ne-au tot lăudat modelul L200. Nu i-am crezut pe cuvânt și am pornit cu mașina peste văi și dealuri, iar toată aventura am și filmat-o. Aveți aici dovada și puteți să vedeți cât de bine se descurcă un automobil care costă puțin peste 30.000 de euro.

Ne-am distrat grozav la interviul cu gimnasta Monica Roșu. Ne-a povestit cum fugea din cantonament să cumpere dulciuri, dar și cât de mult a muncit pentru medalia de aur de la Olimpiadă. Monica s-a bucurat foarte tare că a avut posibilitatea să testeze un BMW Seria 4.

Interviul cu Petre Pop a fost uluitor, cutremurător, emoționant și… foarte palpitant. Petre este singurul român care a alergat în „cursa morții” din Insula Mann. Povestea lui ne-a pus pe gânduri și ne-a dezvăluit un om gata să înfrunte moartea pentru visul său.

Am fost printre primii care am testat noul Renault Kadjar, mașina desenată de un român de-al nostru. Automobilul este foarte solid, se conduce ușor și te lasă să-ți faci freza când o parchezi.

Redactorii Auto Test Magazin au fost primii care au descoperit și testat Dacia Duster Army. Mașina cu șenile s-a comportat impecabil chiar și când a trecut în viteză prin șanțurile pline cu apă și noroi.

„Da, mamă, conduc bine”, ne-a dezvăluit Delia când am întâlnit-o la Salonul Auto Auto București. Celebra artistă ne-a povestit aventurile sale la volan și ne-a dezvăluit că știe să șofeze „ca un bărbat”.

Articolul precedentSărbători fericite!
Articolul următorBeckham și-a cumpărat Jaguar
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


7 + = unsprezece