BMW M4 CS: 55O CP, tracțiune integrală, suspensie adaptivă. GALERIE FOTO

0
87

BMW prezentat o nouă versiune a coupe-ului de performanță M4, botezată M4 CS. Specialiștii au remarcat că este mai ușoară și mai puternică decât M4 Competition.

BMW M4 CS este echipată cu motor de 550 CP

Este vorba despre un model care se adaugă produselor performante scoase pe piață de nemți. BMW M4 CS va intra rapid în topul preferințelor clienților și ocupă o poziție superioară față de M4 Competition, dar sub ediția limitată M4 CSL, lansată în anul 2022.

Ca și M4 CSL, noul CS este echipat cu același motor S58, oferind 550 CP și un cuplu de 650 Nm, fiind cuplat exclusiv la o transmisie automată cu opt trepte. Bolidul se folosește de un sistem de tracțiune integrală M xDrive. BMW M4 CS prezintă o serie de componente din carbon, inclusiv acoperișul, capota, splitter-ul frontal, prizele de aer, capacele oglinzilor exterioare, difuzorul spate și spoilerul. Fanii au fost rapid cuceriți de jantele din aliaj forjate, care pot fi echipate cu anvelope performante.

În contrast cu CSL, CS-ul nu utilizează aceleași scaune și nici portbagajul din carbon. Comparativ cu M4 Competition xDrive, noul CS este cu 20 kg mai ușor. Cu această putere suplimentară și masa redusă, mașina poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde, iar viteza maximă a fost limitată la 302 km/h.

BMW M4 CS este echipat cu tracțiune integrală, dar cu toate acestea, sistemul favorizează transmiterea puterii pe puntea spate, cu opțiunea de a decupla complet puntea față.

În ceea ce privește aspectele tehnice, suspensia adaptivă M și direcția electromecanică M Servotronic cu raport variabil sunt configurate specific pentru M4 CS, alături de sistemul de frânare integrat. De asemenea, BMW a ajustat și setările suspensiei pentru a obține o geometrie specifică pentru noul M4 CS.

BMW M4 CS are un look spectaculos

Noul M4 CS beneficiază și de elementele introduse odată cu facelift-ul pentru Seria 4 și M4, inclusiv farurile cu semnătură luminată nouă și stopurile cu tehnologie Laserlight. La interior, găsim noile ecrane de 12,3 inch pentru instrumentarul de bord și 14,9 inch pentru sistemul multimedia ce rulează acum iDrive 8.5. Interiorul este decorat cu embleme CS, iar centurile sunt brodate în culorile diviziei M. De asemenea, elementele din fibră de carbon, inclusiv spătarele scaunelor, completează aspectul sportiv al interiorului.

Sursa FOTO: bmwgroup.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


2 × = paisprezece