Nissan Evo Concept

0
33

Nissan a prezentat patru prototipuri la Salonul Auto de la Beijing. Specialiștii și criticii au remarcat imediat modelul Evo Concept, o nouă dovadă că sedanurile se bucură de apreciere pe piața din China.

Nissan Evo Concept a fost dezvoltat în colaborare cu Dong Feng, partenerul local al mărcii japoneze

Electromobilitatea a înregistrat o creștere explozivă în China, iar creativitatea producătorilor locali continuă să surprindă. Nissan a prezentat patru prototipuri la Salonul Auto de la Beijing: Era, Epoch, Epic și Evo. O să ne oprim puțin asupra Nissan Evo Concept care pare să fie un vârf de gamă, probabil încadrat în segmentul superior al clasei medii, după cum au remarcat cei de la wheelz.me.

Este tot mai clar că piața din China este încă foarte sensibilă la segmentul sedan, cumva dintr-o perspectivă tradițională. Ei compară forma acestui tip de automobil cu cea a unui dragon, animalul lor norocos. Și pare că așa cum dragonul are bot, corp și coadă distincte, la fel și sedanul. Cam aici „găsim” și Nissan Evo Concept.

Mașina este echipată cu sistem de propulsie plug-in hybrid, dar nu există alte informații de acest gen, cum nu au fost comunicate oficial nici dimensiunile.

 

„Pentru a obține o creștere durabilă pe piața chineză aflată în schimbare rapidă, Nissan se angajează pe calea unei strategii anume destinată Chinei, așa cum am anunțat în noul nostru plan de afaceri, „The Arc’.

Începem, așadar, cu tematica NEV (New Energy Vehicle), care se bazează pe conceptele dezvăluite aici. Nissan va construi un portofoliu extins de modele noi, diverse și competitive. Scopul nostru este să oferim o experiență de mobilitate în mod special interesantă tuturor clienților din China”, a declarat, cu prilejul Salonului Auto de la Beijing, președintele și CEO-ul Nissan, Makoto Uchida.

Sursa FOTO: nissannews.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci × 6 =