BMW Motorrad Club în România

0
51

GS Transylvania Tour 2016 (4)Comunitatea BMW Motorrad Club si-a facut debutul in Romania si îşi propune să reunească proprietarii de motociclete BMW, să creeze evenimente speciale dedicate acestora şi să asigure accesul la oferte din partea importatorului BMW Motorrad Romania.

Odata cu acest debut a demarat si primul eveniment: GS Transilvania Tour 2016 dedicat exclusiv posesorilor de motociclete BMW din gama GS. Este vorba de un tur de peste 1200 km pe drumuri on-road şi off-road pe trasee mai puţin cunoscute din Transilvania. Pentru participanti promite sa fie o experienţă de pilotaj autentic, ce se va întinde pe durata a cinci zile. Având ca obiectiv explorarea Transilvaniei şi nu numai, pe un traseu mai puţin cunoscut, dar în egală măsură spectaculos şi provocator, GS Transilvania Tour 2016 include patru etape de 300-400 kilometri, peste 50% din aceasta având loc pe drumuri neasfaltate.

Participanţii la GS Transilvania Tour beneficiază de cazare şi mese asigurate pe toată durata evenimentului. In plus, vor avea la dispoziţie track-urile GPS pentru toată lungimea turei, trei ghizi cu experienţă în evenimente off-road, briefing şi sfaturi din partea unui instructor off-road certificat internaţional BMW Motorrad, precum şi asistenţă tehnică, respectiv maşină de back-up pentru situaţii neprevăzute. Fiind un eveniment de comunitate, pe fiecare etapă se vor alcătui echipe de minim doi rideri.

Evenimentul se va desfăşura între 6 şi 11 septembrie, iar prologul acestuia este reprezentat de un training de off-road de pregătire, inclus în eveniment, ce va avea loc pe data de 3 septembrie, în Corbeanca. Înscrierile pentru eveniment se fac pe site-ul www.ridex.ro, secţiunea Tours, iar taxa de participare este de 2500 lei (TVA inclus).

GS Transylvania Tour 2016 (3)Înscrierea la BMW Motorrad Club România este condiţionată de posesia unei motociclete BMW, precum şi achitarea unei taxe de membru anuale, în valoare de 249 de lei (TVA inclus). Există şi posibilitatea de înscriere la club ca membru pasager, doar în afiliere cu un membru deja existent. Beneficiile membrilor clubului presupun accesul la cursuri de rider training organizate de RideX cu prioritate şi o reducere de 10%, invitaţii la evenimente precum GS Transilvania Tour 2016 şi multe altele. Activitatea clubului este în continuă creştere, iar lista cu beneficiile este în curs de expansiune.

Articolul precedentPoliţia Română are o autospecială electrică
Articolul următorMai RAR așa chef!
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


4 − = doi