BMW Seria 5 și Exclusive xDrive Experience

0
119

BMW_xDrive_SelectieDay5_046Luna aceasta a marcat debutul noii generaţii BMW Seria 5 pe piaţa din România. Lansată la București, în cadrul evenimentului Exclusive BMW xDrive Experience, cea de-a șaptea generație aduce în prim-plan o gamă largă de tehnologii în premieră pentru segment precum combinaţia xDrive cu direcţia integrală sau noua interfaţă iDrive.

BMW_xDrive_SelectieDay5_034Cel mai sportiv sedan business din segment este construit pe arhitectură comună cu BMW Seria 7, dar orientat spre sportivitate, iar sistemul xDrive este oferit pentru toate modelele, cu excepţia BMW 530e iPerformance şi BMW 520d EfficientDynamics Edition. Totodată, este primul model din gamă care combină tracţiunea integrală inteligentă cu Integral Active Steering (puntea spate directoare). Nu lipsesc amortizoarele controlate electronic (Dynamic Dampers Control) şi barele antirului active (Dynamic Drive). Toate modelele diesel dispun de sistemul SCR pentru reducerea emisiilor NOx. Începând din această lună sunt disponibile variantele 530e iPerformance, 520d ED, M550i xDrive, începând de la 41250 Euro, fără TVA, pentru versiunea 520d.

BMW_xDrive_SelectieDay5_026 BMW_xDrive_SelectieDay5_051 BMW_xDrive_SelectieDay5_013Exclusive BMW xDrive Experience este cel mai important eveniment pe care marca bavareză îl organizează pentru piața din România alături de gama BMW X şi de modelele cu tracţiune integrală ce ocupă o poziţie specială în portofoliul mărcii.

„Experienţa de condus este cel mai puternic argument de vânzare BMW. Sloganul «Plăcerea de a conduce» este cu adevărat definitoriu pentru marcă. De aceea acesta este cel de-al 10-lea an consecutiv când organizăm un eveniment de condus de amploare”, explică Nina Brătfălean, marketing manager al BMW Group România.

În același timp sunt marcați și zece ani de colaborare cu pilotul Claudiu David în plan internaţional cu BMW Driving Experince, unul din cei cinci responsabili la nivel global cu pregătirea celorlalţi traineri BMW. Evenimentul din România beneficiază de colaborarea unor piloţi cu o bogată experienţă competițională, cum este George Grigorescu, multiplu campion naţional de raliuri.

Text: Radu Buhăniţă / Foto: BMW

Articolul precedentInterviu: Vlad Drăgulin – „Nici eu, nici Malone nu avem permis”
Articolul următorTEST: Opel Zafira – Spațiul, ultima frontieră
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 3 = cinci