Transportați-vă câinele în siguranță cu Skoda Dog Safety Belt

0
46

dog safety (1)

Copiii nu ar trebui să fie singurii cărora le asigurați maximum de siguranță atunci când îi transportați cu mașina. Aceeași grijă ar trebui să manifestați și pentru câinele dumneavoastră. Până acum, cutiile de transport speciale au fost (și rămân) cele mai utilizate obiecte pentru transportul câinilor cu mașina, dar acestea nu sunt tocmai confortabile, în special dacă nu sunt alese după mărimea câinelui. În plus, de cele mai multe ori, cutiile de transport sunt ținute în portbagaj, pentru că, altfel, pot deveni periculoase în caz de accident rutier. Plecând de la acest fapt, cei de la Skoda au găsit o soluție simplă pentru a vă ține „cel mai bun prieten” lângă dumneavoastră în mașină, fără riscuri pentru el sau pentru pasageri: un ham special, ce se ancorează de una dintre centurile de siguranță ale banchetei. Hamul oferit de Skoda – Dog Safety Belt – este disponibil în măsuri de la S la XL și poate fi utilizat și după ce ați coborât din automobil, prin simpla atașare a unei lese.
dog safety (2)

Hamul este parte a unei serii de accesorii practice pentru șoferii ce nu se pot despărți nici pentru o clipă de cățelul lor. De exemplu, există pături speciale, asemănătoare hamacelor, ce se prind de tetiere și care oferă și un minim de siguranță animalului de companie în situații precum ar fi frânările bruște. Aceste pături au și rol de protecție pentru tapițeria mașinii. Mașinile break și minivanurile pot fi echipate și cu un grilaj de separare, ce nu permite câinelui să sară din portbagaj pe banchetă, în cazul în care este transportat liber, așa cum se întâmplă uneori.

Articolul precedentBMW X1, mașina care te face să râzi
Articolul următorMazda2, partener de cascadorii
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 9 = zero