BMW X1, mașina care te face să râzi

0
56

bmw x1 (1)

Nu pentru că ar fi caraghioasă sau pentru că ar fi o păcăleală. Nu, te înveselești și începi să zâmbești cu gura până la urechi când o conduci. Este un BMW până în măduva oaselor, dacă putem spune așa, dinamic, confortabil, sigur, indiferent că rulezi cu ea pe autostradă, șosele virajate sau drumuri desfundate. Mai ales, dacă ești tânăr și cu spirit de aventură (dar, nu sunt așa mai toți tinerii?). Asta sugerează și primul clip video promoțional pentru noul SUV de clasă subcompactă: publicul-țintă pentru această a doua generație a BMW X1 sunt persoanele tinere, active, care își petrec mult timp afară și care folosesc mașina pe diferite tipuri de drumuri, pentru a ajunge în diverse locuri, urmându-și hobby-urile (CLICK AICI PENTRU VIDEO).

bmw x1 (3)

A doua generație BMW X1 poartă indicele F48 în codificarea internă a producătorului auto german și va fi oferit atât cu tracțiune față, cât și integrală. Acest lucru îl transformă în primul BMW X doar cu tracțiune față. De asemenea, noul crossover este de mare importanță pentru BMW, pentru că este primul model care a adoptat noua linie de design a mărcii. BMW X1 va avea premiera oficială la Salonul Auto de la Frankfurt (17-27 septembrie 2015), iar în videoclipurile pe care le puteți accesa prin linkurile de mai jos îl puteți cunoaște mai în amănunt.
(CLICK AICI PENTRU VIDEO)

Articolul precedentSa desenam: masinuta 4×4
Articolul următorTransportați-vă câinele în siguranță cu Skoda Dog Safety Belt
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× patru = 16