Ce-și face omul cu mâna lui…

0
21

Noul Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, dotat cu tracțiune integrală și motor V12 de 6,5 litri și 700 CP, atinge o viteză maximă de 350 km/h și are nevoie de doar 3,0 secunde pentru a ajunge la 100 km/h de la plecarea din parcare. Sistemul său de decapotare este unul cât se poate de simplu: acoperișul fracționabil la jumătate se demontează/montează exclusiv manual. Din fericire, acesta este fabricat din fibră de carbon și cântărește numai 12 kg, astfel că este ușor de manevrat, cei de la Lamborghini susținând că operațiunea de transformare a mașinii din coupe în roadster sau invers nu necesită decât „câteva secunde”. Odată demontate, cele două jumătăți ale acoperișului își găsesc loc în portbagajul din față.

Pentru Aventador Roadster au fost proiectate și noile jante din aliaj ușor Dione, de 20 inci (față) și de 21 inci (spate), ce cântăresc cu zece kilograme mai puțin decât roțile versiunii coupe.

Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster poate fi comandat, deja, dar constructorul italian nu a anunțat când vor ajunge primele exemplare la clienți. Dacă sunteți interesați, prețul de bază este de 300.000 euro, fără taxe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 × noua =