Citroen AMI a împlinit patru ani. Ce actualizări a primit. FOTO

0
63

Când a fost lansat a părut mai degrabă o joacă a unor constructori năstrușnici sau o jucărie pentru adolescenți. Dar iată că Citroen AMI a împlinit deja patru ani și are deja o nișă pe care zburdă. Iar planurile cu el nu se opresc aici.

Citroen a adus o serie de actualizări pentru modelul său electric AMI

Citroen AMI a fost lansat în anul 2020 și au fost vândute peste 50.000 de unități, ceea ce înseamnă că destul de mulți clienți au apreciat acest cvadriciclul electric. Iar când a împlinit patru ani a primit din partea constructorului câteva îmbunătățiri. Vorbim în primul rând de o gamă mai bogată de culori, inclusiv de o nuanță nouă numită Night Sephia. Clienții pot opta acum și pentru linia de echipare Peps, care aduce o estetică expresivă în partea frontală, cu o bandă neagră sub parbriz și abțibilduri galbene.

În plus, Citroen introduce și My Cargo Kit pentru varianta de transport de marfă a modelului AMI. În acest fel, mărfurile pot fi încărcate fără a fi nevoie să se scoată scaunul pasagerului din față, se spune în informarea de pe site-ul oficial.

Citroen AMI, o variantă potrivită pentru drumurile urbane

Citroen AMI este un vehicul proiectat ca un manifest pentru mobilitate și libertate și s-a vorbit ca despre o alternativă transportul public sau alte mijloace individuale de transport, precum scuterul sau bicicleta. Dimensiunile sunt următoarele: 2,50 m lungime, 1,50 m lățime și 1.50 m înălțime.

Autonomia electrică este de aproape 75 de kilometri, iar o încărcare completă durează două ore și are avantajul că se poate face la o priză normală. Motorul oferă 8 CP, iar viteza maximă este de 45km/h.

Sursa FOTO: media.stellantis.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ sapte = 14