Cum va arăta Skoda Enyaq RS Race

0
142

Skoda este un nume tot mai puternic în industria auto și vrea să atace tot mai serios piața electrică. O nouă dovadă în acest sens este și viitorul concept Enyaq RS Race, un proiect spectaculos și ambițios.

Primele schițe cu Skoda Enyaq RS Race

Constructorul din Mlada Boleslav a căutat modalități de a face motorsportul mai sustenabil. În această strategie se înscrie prezentarea de acum trei ani a lui Skoda Fabia RE-X1, construită pe șasiul unei Fabia Rally2 evo și echipată cu un motor electric de 350 CP. Iar după aceea am avut și conceptul Skoda Vision GT, special creat pentru jocul Gran Turismo 7.

Doar că ultimul proiect, Skoda Enyaq RS Race, a urcat destul de mult ștacheta, spun cei care se pricep la acest domeniu. Chiar dacă au destul de puține detalii. Se știe doar că este bazat pe modelul Enyaq Coupe RS și că se va remarca printr-un design agresiv, ce include o serie de elemente aerodinamice, inclusiv un eleron fix, așa cum se vede și din primele imagini oficiale.

  • Citește și: Skoda Epiq, mașina cu autonomie de 400 de kilometri

Data lansării rămâne încă necunoscută, dar pe surse au apărut informații că nu este doar un exercițiu de design, ci sunt șanse mari să devină o mașină reală pe care o vom vedea în competițiile vehiculelor electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 8 = unsprezece