Citroen Cactus M: la plaja topless (video)

0
72

Citroën a prezentat, la Salonul Auto de la Frankfurt, conceptul de cabriolet Cactus M, bazat pe modelul de serie C4 Cactus, ce face trimitere la Mehari, de-aici și inițiala, modelul openspace pe care firma franceză l-a produs din 1968 până în 1988. Pentru a semăna cât mai mult cu strămoșul său, Cactus M nu are acoperiș, iar ușile sale sunt din plastic.

plaja topless (1)Tapiţeria din habitaclu este din neopren, materialul din care se fac costumele de surf și cele de scafandru, și în podea există guri de scurgere, cu dopuri, pe unde poate fi evacuată apa, dacă mașina este lăsată descoperită în ploaie. În portbagaj există un acoperiș pliabil, ce include și un cort cu schelet gonflabil, pentru campare peste noapte. Ramele parbrizului și lunetei sunt astfel construite încât să poate susține plăci de surf. Mecanica este cea a modelului Citroen C4 cactus.

Nu s-a anunțat nimic despre o eventuală transformare a conceptului în model de serie, dar Linda Jackson, CEO Citroen, a declarat, nu cu multă vreme în urmă, că firma analizează posibilitatea lansării unui nou Mehari.

plaja topless (5) plaja topless (4) plaja topless (3)

Articolul precedentNoul Opel Astra: mesaje ironice
Articolul următorOpel Vivaro Surf Concept: cu șifonierul la surfing
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 5 = trei