Opel Vivaro Surf Concept: cu șifonierul la surfing

0
47

Opel Vivaro Surf Concept 1Opel a sesizat trendul în creștere în materie de autovehicule comerciale ușoare adaptate pentru petrecerea timpului liber și a venit la Frankfurt cu propria variantă în acest segment al pieței auto.

Opel Vivaro Surf Concept, care are la bază versiunea CrewCab a monovolumului Vivaro, poate transporta până la șase persoane și poate fi oferit atât în versiunea de lungime standard, cât și în cea cu ampatament alungit. Capacitatea de încărcare a portbagajului este 3,2 metri cubi, respectiv, patru metri cubi, la varianta lungă.

Opel Vivaro Surf Concept 4Habitaclul a fost echipat cu o mulțime de facilități, pentru care este responsabilă compania Snoeks Automotive, la care Opel a apelat dată fiind vasta ei experiență în domeniu. De la cutia de depozitare uriașă de sub al doilea rând de scaune, plus multe alte compartimente pentru lucrurile mărunte, răspândite prin cabină, și până la șinele din portbagaj, acest Opel este pregătit să transporte cele mai variate bagaje și echipamente pentru petrecerea timpului liber. Pe acoperiș există bare de susținere pentru transportul plăcilor de surf. Sistemul multimedia Navi 50 IntelliLink, cu navigație inclusă, asigură distracția în călătorii pentru toți pasagerii și, la comandă, toate scaunele pot fi dotate cu sistem de încălzire.

Opel Vivaro Surf Concept 2Van-ul este echipat cu suspensii pneumatice pe puntea spate, ce sporesc confortul, dar și reduc garda la sol cu șapte centimetri, înălțimea totală scăzând astfel la 1,90 metri, pentru ca mașina să nu aibă probleme de acces în parcările cu mai multe niveluri. Motorizarea este reprezentată de un diesel biturbo 1.6 CDTI, ce livrează 140 CP și un cuplu maxim de 340 Nm. Jantele din aliaj ușor au fost special desenate pentru acest model de către Irmscher, tunerul preferat al mărcii Opel. Atractivitatea mașinii a fost ameliorată și prin adoptarea schemei în două culori pentru caroserie.

Opel așteaptă reacția publicului, pentru a decide dacă Vivaro Surf Concept va fi produs, probabil în serie limitată.

 

Articolul precedentCitroen Cactus M: la plaja topless (video)
Articolul următorReparatii parbrize
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ sapte = 8