Cum faci dintr-un camion o autocaravană de lux

0
46

Freightliner Coronado este un camion convențional de clasa 8 care a fost folosit în multe filme americane de acțiune. Specialiștii australieni de la Haulmark Trailers au avut alt gând cu acest „monstru”: l-au transformat într-o autocaravană de lux. Prețul? 425.000 de dolari!

Freightliner Coronado, autocaravana de lux care costă 425.000 de dolari

Freightliner Coronado este un camion destul de cunoscut peste ocean, dar nu s-a gândit nimeni că ar putea să aibă mare căutare printre cei care își doresc să facă multe călătorii lungi în care să beneficieze de condiții foarte bune și, în plus, să nu mai fie nevoiți să caute hoteluri de lux prin cele mai îndepărtate locuri. Cei care au avut această idee, de a transforma acest campion într-o autocaravană de lux, sunt specialiștii de Haulmark Trailers. Iar jurnaliștii care au văzut rezultatul scriu că australienii au să producă una dintre cele mai luxoase autorulote din lume.


Noul Freightliner Coronado by Haulmark are la bază versiunea standard a camionului, care măsoară 13,7 metri în lungime, dar căruia i-a mai fost adăugată o remorcă, pe două niveluri, care aduc un plus de 11 metri. Această zonă a fost practic transformată într-un garaj în care încap două mașini. În zona principală se intră printr-o ușă laterală sau printr-un hayon cu ferestre, care face ca garajul pe roți să arate ca un showroom. Remorca-garaj este complet echipată cu tot ceea ce este nevoie pentru o intervenție la mașini. Inclusiv cu instalație de climatizare.


Camionul este echipat cu un motor diesel și cu o transmisie automată cu 18 rapoarte. A fost cumpărat de nou, în anul 2008, dar nu a parcurs decât puțin peste o sută de mii de kilometri.
În interior se găsește un living foarte mare, cu mai multe canapele din piele, o zonă pentru mesele în familie, trei aparate de aer condiționat și numeroase dulapuri și spații de depozitare din lemn. Bucătăria este dotată cu un cuptor cu microunde, un frigider cu două uși, o chiuvetă, alimentare cu apă caldă, etc. În partea din spate se află dormitorul matrimonial, dotat cu un pat mare, spații de depozitare și televizor.
Camionul este dotat și cu copertine acționate electric, un televizor și un frigider de exterior, precum și un grătar, toate acestea ideale pentru o petrecere în aer liber.

SURSA FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 − = cinci