Cum influențează Formula 1 producătorii aftermatket?

0
507

Este întrebarea la care vor răspunde Mika Häkkinen și Mark Gallagher, două mari nume din istoria Marelui Circ, cu ocazia Târgului Internațional Automechanika Frankfurt care va avea loc între 13 și 17 septembrie.

Cele două personalități vor oferi o imagine concentrată despre cum se pot inspira directorii executivi ai pieței auto aftermarket din experiențele participanților în Formula 1 și vor vorbi despre condițiile tehnologice în schimbare rapidă, leadership agil și spirit de echipă. Dar să vedem pe scurt cine sunt cei care vor împărtăși propriile experiențe căpătate în marea competiție și de implicarea lor la ora actuală.
Primul este Mika Häkkinen, de două ori campion mondial în Formula 1 câștigând două titluri mondiale consecutive, în 1998 și 1999, pentru echipa McLaren-Mercedes Benz. Fostul pilot finlandez a obținut un succes fără precedent într-o carieră marcată de un accident grav la Marele Premiu al Australiei în 1995. Cu 20 de victorii în cursele de Formula 1 și 51 de urcări pe podiumuri, Mika Häkkinen se află printre cei mai de succes piloți din toate timpurile fiind considerat unul dintre cei mai acerbi rivali ai lui Michael Schumacher de la Ferrari, cei doi oferind unele dintre cele mai faimoase bătălii din Formula 1 pe care fanii le amintesc până astăzi.
Al doilea este Mark Gallagher, cel care a fost unul dintre cei mai importanţi directori de Formula 1 timp de trei decenii și continuă să lucreze cu piloți și echipe de top din sportul cu motor și la ora actuală. Este fondatorul și CEO al Performance Insights Limited și unul dintre analiștii foarte căutați în media internațională. În cursul carierei sale ca director de Formula 1, Mark Gallagher a fost membru în consiliul de administrație al echipei Jordan Grand Prix timp de peste un deceniu, a condus renumitul constructor de motoare Cosworth și a stabilit dezvoltarea comercială a echipei Red Bull Racing reușind să devină de patru ori campioană mondială. În acest timp, Mark Gallagher a lucrat cu multe nume notabile în Formula 1, inclusiv cu campionii mondiali Ayrton Senna, Michael Schumacher și Jenson Button. În prezent are relații strânse de lucru cu staruri din Formula 1 precum David Coulthard, Mika Häkkinen și Jacques Villeneuve.
Expunerea celor doi se va concentra pe inovațiile tehnologice și modalitățile în care piloții și echipele din Formula 1 s-au adaptat condițiilor competiției, iar dezbaterea va avea loc în prima zi a evenimentului destinat producătorilor de componente și echipament din lumea automobilelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sase − = 5