Reprezentanța RAR Constanța se va muta într-un nou sediu

0
89

Reprezentanța RAR Constanța va funcționa într-un nou sediu, în comuna Agigea, începând cu data de 19 septembrie 2022.

Viitorul amplasament închiriat va dispune de o clădire și un teren care corespund specificului activităților pe care le desfășurăm, prezentând spațiu extins pentru zona de servicii și de staționare a vehiculelor, posibilitatea de decongestionare a traficului în zonele adiacente reprezentanței și acces facil pentru toate categoriile de vehicule.
Noul sediu este localizat în comuna Agigea, cu acces direct din DN 38 Agigea-Negru Vodă (strada Dimitrie Paciurea, nr. 64), iar mutarea a fost necesară, având în vedere proiectul Primăriei Municipiului Constanța pentru amenajarea unui parc pe terenul pe care este amplasată în prezent reprezentanța județeană a Registrului Auto Român.
Pentru că urmează mutarea și instalarea echipamentelor necesare desfășurării activităților, inclusiv a infrastructurii informatice, preconizăm că data 8 septembrie va fi ultima zi în care vom oferi servicii în actualul sediu din municipiul Constanța.
În intervalul 9-16 septembrie, îi rugăm pe toți cei care au nevoie de servicii care nu necesită programare (de exemplu: redobândire certificat de înmatriculare) să se adreseze reprezentanțelor din județele învecinate (Tulcea, Călărași, Ialomița).
Registrul Auto Român s-a asigurat că toate programările înregistrate pentru perioada în care va fi suspendată activitatea vor fi onorate în avans.
Vom reveni cu alte detalii în apropierea termenului estimat pentru reluarea activităților în noul sediu.
http://www.autotestmagazin.ro/nou-la-rar-civ-prin-curier-la-tine-acasa/
http://www.autotestmagazin.ro/rar-autolaboratorul-pentru-monitorizarea-calitatii-aerului-ambiant/
Articolul precedentCum influențează Formula 1 producătorii aftermatket?
Articolul următorMercedes-Benz va construi motoare electrice în România
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ opt = 16