Cum să-ți protejezi mașina în timpul sezonului de iarnă | FOTO

0
71

Cum să-ți protejezi mașina este o întrebare tot mai des întâlnită mai ales în timpul sezonului de iarnă. Deși pentru unii este motiv de bucurie, conducătorii auto cred că resimt un fior rece atunci când aud cuvântul IARNĂ.

Conducerea autovehiculului în timpul sezonului de iarnă poate pune dificultăți unora și cu siguranță necesită abilități și reflexe mai bune la volan. De altfel și autovehiculul are nevoie de o actualizare a dotărilor pentru anotimpul rece și ca să aflăm mai multe amănunte am apelat la colegii de la Safe market by RAR.

Asigurați-vă că îndepliniți toate cerințele și cunoașteți recomandările pentru conducerea pe timp de iarnă. Să nu uitați și de cele mai ieftine dotări iarna: ATENȚIA ȘI RĂBDAREA!

Noi am întocmit o listă care să vă ajute să treceți mai ușor peste provocările iernii pe care vă invităm să o parcurgeți în continuare.

Pentru efectuarea verificărilor necesare ale autovehiculului, vă puteți adresa unui atelier autorizat corespunzător pentru lucrările solicitate.

Lista atelierelor de reparații auto autorizate RAR o găsiți accesând linkul: https://www.rarom.ro/?page_id=889

http://www.autotestmagazin.ro/anvelope-de-iarna-precizari-rar/

http://www.autotestmagazin.ro/rar-nu-elibereaza-documentele-necesare-inmatricularii-in-romania-pentru-vehicule-scoase-din-uz/

http://www.autotestmagazin.ro/reguli-stricte-la-rar-info-cum-obtii-duplicatul-civ/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


patru + = 6