Românii de la Allview intră pe piața mașinilor electrice

0
111

Românii de la Allview au realizat rapid că țara noastră devine tot mai atractivă pentru mașinile electrice și s-au gândit să intre puternic pe această piață. Încă nu există informații oficiale despre ce model de automobile vor aduce la noi, dar așteptarea va lua final în câteva zile, iar mașina va fi prezentată pe data de 16 decembrie 2021.

Știam că Allview se ocupă mai cu seamă de telefoane mobile, dar sunt șanse tot mai mari să cumpărăm de la ei și mașini. Cum așa? Visual Fan SA, compania care deține brandul Allview a anunțat că pe data de 16 decembrie va anunța ce automobil electric o să vândă în România.

Firma de care vorbeam a fost fondată la Brașov în anul 2002 și este cunoscută pentru că comercializează smartphone-uri, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi, în mai bine de zece țări. Acum s-au gândit să înființeze și Visual EV S.R.L, o firmă care se va ocupa exclusiv de comercializarea de automobile electrice.

„Prin lansarea acestei noi linii de business ne dorim să fim parte încă la început din tranziția către o mobilitate mai curată și mai durabilă, dintr-un viitor sustenabil, în care calitatea aerului va conta tot mai mult (…) În prezent, ne confruntăm cu această tendință de deplasare a companiilor din tehnologie către industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare și tehnologizare a autovehiculelor.

În plus, tendinţa de electrificare este tot mai accentuată, iar din aceste motive ne-am propus să venim în sprijinul utilizatorilor și potențialilor clienți de autovehicule electrice cu modele de mașini sigure, ce oferă un confort sporit datorită opțiunilor integrate și autonomiei crescute, dar și costurilor de mentenanţă cât mai mici. În viitor, dorim să ne aducem aportul pe această piață și în industria mașinilor electrice”,  a declarat Lucian Peticilă, CEO la Visual Fan și Visual EV, încercând să explice de ce compania a intrat pe această piață unde există deja o concurență foarte mare.

Mașina electrică vândută de Allview

Oficialii companiei nu au dat prea multe detalii despre primul model electric pe care îl vor aduce în România, dar au promis că îl vor prezenta peste câteva zile, pe data de 16.12.2021. Există zvonuri care spun că este vorba despre Skywell et5, un model full electric produs in China. Tot în China este fabricat și automobilul Dacia Spring, un nume care are deja succes în România.

Se pare că Skywell ET5 va avea un preţ de plecare de aproximativ 30.000 euro, sumă la care se vor putea adăuga şi reducerile prinse în Programul Rabla, dar nu este clar sub ce nume va apărea în showroom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ patru = 9