Dacia Duster și pasiunea pentru off-road

0
68

dacia duster (3)La sfârșitul săptămânii trecute, proprietari și fani ai modelului Dacia Duster și-au dat întâlnire la Zărnești, în județul Brașov, pentru testarea pe viu a calităților de off-road ale celui mai vândut SUV de pe piața din România.

Peste 100 de participanți s-au convins de comportamentul în teren accidentat al modelului Duster în condiții dintre cele mai solicitante: noroi, sol îmbibat și vizibilitate redusă. Aceștia au avut posibilitatea să-și pună la încercare abilitățile de condus în condiții de off-road în cadrul unei competiții organizate pe circuitul de la Zărnești. Câștigătorii probelor de viteză și îndemânare au fost recompensați cu premii constând în vouchere de accesorii pentru mașinile lor Dacia Duster.

dacia duster (2)Lansată în 2010, la Salonul Auto de la Geneva, Dacia Duster a fost vândută până acum în peste 800.000 de exemplare în 44 de țări, de pe patru continente. Franța reprezintă principala piață de comercializare a acestui model cu peste 240.000 de autovehicule vândute de la lansarea modelului până în prezent, în timp ce următoarele locuri sunt ocupate de Germania (110.000 de unități), Italia (106.000 de unități), Turcia (70.000 de unități) și Spania (56.000 de unități). Totodată, pe șoselele din România circulă în prezent peste 40.000 de autovehicule Dacia Duster.

dacia duster (1)

Articolul precedentFilosofii germane (Puma BMW)
Articolul următorRenault Megane Sedan în România
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt − 1 =