Renault Megane Sedan în România

0
53
E3 VERSION - 17-INCH CELSIUM WHEEL RIMS

E3 VERSION - 18-INCH GRAND TOUR WHEEL RIM

Constructorul francez Renault își completează gama în segmentul C cu noua variantă Megane Sedan.

Având la baza platforma modulară CMF C/D, varianta sedan a fost gândită, proiectată și dezvoltată în paralel cu versiunea hatch lansată la începutul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiază de caracteristici dinamice (șasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul și tehnologia versiunii cu cinci uși, iar portbagajul oferă un volum impresionant de până la 550 litri.

E3 VERSION - 17-INCH CELSIUM WHEEL RIMS

Renault Megane Sedan oferă o trapă din sticlă panoramică, ce permite pătrunderea luminii naturale în habitaclu atât către pasagerii din față, cât și către cei din spate. De asemenea, este disponibil sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă, cu un touchscreen de 8,7 inch. Ecranul oferă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete. Tehnologia inclusă în sistemul Multi-Sense permite personalizarea comportamentului mașinii, cu ajutorul a patru moduri pre-programate: Neutru, Sport, Confort, Eco și un mod „Perso” care poate fi setat de către șofer.

Renault Megane Sedan este disponibil în trei versiuni de echipare, Life, Zen și Intens iar prețul de pornire este de 14.800 de euro, cu TVA.

E3 VERSION - 17-INCH CELSIUM WHEEL RIMS

Articolul precedentDacia Duster și pasiunea pentru off-road
Articolul următorRulota românească, Tracia Caravan
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sase − = 3