Dacia Duster, un SUV atrăgător

0
84

Dacia Duster este noua vedetă a producătorului de la Mioveni, iar modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. „O revoluție numită Duster” este unul dintre mesajele ce însoțește Dacia Duster.

Începută în anul 2010, povestea celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol: noul SUV are un design modern și atrăgător și păstrează anumite elemente de design de la prima generație Dacia Duster. Deocamdată au apărut imagini oficiale doar cu exteriorul noului Duster, inclusiv cu nuanța de caroserie: Orange Atacama.

Specialiștii în domeniu au analizat rapid noul Dacia Duster și au remarcat că partea frontală se remarcă prin calandrul specific, încadrat de blocuri optice ample, dar și prin noua semnătură luminoasă. Capota degajă o senzație de robustețe, iar scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale subliniază calitățile de off-roader veritabil.

Stopurile din spate flanchează hayonul și preiau semnătura luminoasă întâlnită și la faceliftul Sandero și Logan. Despre interior am aflat doar că va oferi un confort sporit, iar materialele folosite sunt de o calitate superioară. Dacia Duster va fi prezentat, în premieră mondială, pe data de 12 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Avem aici câteva schițe elaborate pe parcursul dezvoltării acestui nou model. Autorii desenelor se numesc Emmanuel Klissarov și Erde Tungaa.

Articolul precedentTEST: Honda HR-V – Un mix cu stil
Articolul următorTEST: Opel Insignia – Spiritul Grand Coupe
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci + 6 =