Dacia Logan și Sandero la Paris

0
47
EN SITUATION

EN SITUATION

La patru ani de la lansarea generației a doua de Dacia Logan și Sandero, producatorul din Mioveni a decis că este binevenită o împrospătare a acestor modele.

Intervenția este destul de pronunțată vizând atât exteriorul cât și interiorul. Partea frontală se remarcă cu un nou desen al grilei ce preia tema de design folosită pe Dacia Duster – facelift. Întâlnim în acest caz și o nouă rezolvare a blocurilor optice sau a proiectoarelor. Acestea vor utiliza și tehnologia LED. Interiorul beneficiază și el de o evoluție în privința echipamentelor și a ergonomiei oferite pasagerilor.

EN SITUATION

Articolul precedentColantarea mașinilor
Articolul următorAndrei Teaşcă: Viața ca o magie
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sase × = 54