Detalii despre Sandero RS (video)

0
48

Renault Sandero RS 1Precedentele videoclipuri cu Renault Sandero RS 2.0 au fost mai degrabă teasere și nu ne-au lăsat să vedem mai mult din noul model cu calități sportive.

Renault Sandero RS 4 Renault Sandero RS 5Până la urmă, iată că, Renault ne satisface curiozitatea și a făcut publice o înregistrare video cu Sandero RS, atât în faza sa de producție, la uzina „Ayrton Senna” din Curitiba, Brazilia, cât în testele de șosea, plus un număr de nu mai puțin de 77 de fotografii ale acestuia.

Renault Sandero RS 6 Renault Sandero RS 2
Clipul video prezintă mărturii ale tuturor acelora implicați în proiectarea, fabricarea și testarea compactei cu motor pe benzină de doi litri și 150 CP. Specialiștii provin din Franța, Brazilia și Argentina (pentru moment, modelul este destinat doar piețelor din America de Sud) și detaliază etapele pe care le-au parcurs pentru ca Sandero RS să fie, în același timp, un produs veritabil al departamentului RenaultSport, dar și potrivit pentru piețele locale (la preț ne referim, bineînțeles!).
Renault Sandero RS are garda la sol redusă cu 26 mm și suspensii mai tari cu 17% față de versiunea standard, cântărește 1.161 kg și transmisie manuală setată sportiv, cu 6+1 rapoarte. Mașina atinge viteza maximă de 202 km/h și îi trebuie doar opt secunde pentru repriza 0-100 km/h.

Articolul precedentSeful BMW a lesinat in timpul unei conferinte de presa (video)
Articolul următorPorsche Mission E: răspunsul anti-Tesla
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


4 − doi =