Seful BMW a lesinat in timpul unei conferinte de presa (video)

0
37

Lui Harald Krueger, CEO BMW, i s-a făcut rău, ieri dimineață, în timpul conferinței de presă pe care o ținea la standul mărcii germane de la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt.


Krueger urcase de doar cinci minute pe scenă și le vorbea jurnaliștilor când, brusc, a început să-și piardă echilibrul și, după o încercare nereușită să se echilibreze, a căzut pe spate și s-a apucat cu mâinile de cap. Mai mulți membri ai staff-ului BMW s-au repezit să îl ajute, Krueger părând foarte amețit, și l-au dus în spatele scenei, unde a fost consultat de un doctor, conform unui purtătorului de cuvânt al companiei, Maximillian Schobert.

seful bmw a lesinat (2)Acesta a precizat că Harald Krueger „și-a revenit și se reface” și că starea acestuia de rău debutase înainte de conferința de presă, din cauza stării de oboseală. Schobert a spus că șeful BMW a călătorit foarte mult, în interes de serviciu, în mai multe țări și nu a apucat să se odihnească suficient.

Conferința de presă a fost amânată cu mai multe ore și a fost ținută de directorul financiar al BMW, Friederich Eichiner.

Articolul precedentVolvo XC90: SUV de cinci stele
Articolul următorDetalii despre Sandero RS (video)
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 3 = sase