Ediție specială Mazda3

0
51

Cel mai vândut model Mazda este disponibil și în România, din luna mai, într-o nouă ediţie specială. Mazda3 Takumi II vine echipat cu jante din aliaj ușor de 17 inch, proiectoare de ceaţă, pachet sport, ce include grilă faţă cu design specific, geamuri fumurii spate şi oglinzi vopsite în negru, scaune faţă sport încălzite, pilot automat, aer condiţionat automat reglabil pe două zone, parbriz încălzit, conectivitate Bluetooth, sistem audio compatibil MP3, cu comenzi pe volan, oglindă retrovizoare electrocromă, volan şi manete schimbător de viteze şi de frână îmbrăcate în piele, senzori de ploaie şi de lumină şi, opţional, sistem de navigaţie TomTom.
Pachetul de siguranţă activă include sistemele ABS, EBD, DSC (controlul stabilităţii) şi TCS (controlul tracţiunii), senzori de parcare spate, sistemul RVM pentru monitorizarea unghiului mort, iar siguranţa pasivă este asigurată de șase airbag-uri (frontale, laterale şi cortină).
Ediţia specială Mazda3 are sub capotă motorul pe benzină de 1,6 litri și 105 CP, cuplat la o cutie de viteză manuală cu 5+1 rapoarte. Modelul este diponibil la prețul de 14.990 euro (TVA inclus), cu o garanţie de 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


2 − = unu