Facelift fluent

0
42

Fluence facelift a adoptat noua identitate de design Renault, inaugurată de Clio IV în toamna 2012. Partea frontală a sedanului de clasă compactă, valorizată de sigla proeminentă poziţionată pe fond negru și accentuată de inserţii cromate, îi conferă o alură sportivă şi dinamică și mizează pe farurile de zi cu tehnologie LED.

Și designul interior a evoluat, instrumentele de bord cu afişaj digital regăsindu-se acum pe toate versiunile Fluence. Habitaclul spaţios beneficiază de noi tapiţerii, cu un standard de calitate ridicat în segment (Fluence este un model destinat țărilor emergente).

La capitolul motorizări, noutatea absolută este reprezentată de motorul 1.6 dCi 130 CP, cel mai puternic din clasa sa de cilindree, ce are și un consum mediu redus, de 4.6 l/100 km, cu emisii de 119 g CO2/km. Acest motor poate fi cuplat la o transmisie manuală sau una automată. Un alt propulsor nou în gama acestui model este 1.6 16V 115 CP, pe benzină, ce poate fi asociat unei cutii de viteze manuale sau uneia automate CVT X-Tronic. Cel de-al treilea propulsor disponibil pentru Fluence este arhicunoscutul 1.5 dCi, în acest caz declinat în varianta de 110 CP. Acest diesel poate fi cuplat cu o transmisie manuală sau cu una automată cu dublu ambreiaj.

Pe lista de opționale a Renault Fluence se află un device de ultimă generație: tableta multimedia integrată Renault R-Link cu ecran tactil. Tableta recunoaște comenzile vocale și include navigație GPS, radio, conexiune la internet și la rețelele de telefonie mobilă, Bluetooth și conector pentru dispozitive externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei + 6 =