Roți încinse

0
51

Visul a milioane de fani ai machetelor auto Hot Wheels (Roți Încinse, în traducere) va deveni realitate în aprilie anul acesta, când modelul Camaro cu acest nume va ajunge în reprezentanţele Chevrolet. Aspectul ediției speciale include elemente Hot Wheels, dar și ale versiunii de înaltă performanță Camaro ZL1: vopsea albastru intens sau verde „electric”, spoilere, praguri și partea superioară a grilei provenite de la ZL1, bandă longitudinală de culoare negru mat, embleme Hot Wheels pe calandru, aripi față și capacul portbagajului, jante cu design special, vopsite negru și conturate cu alb și roșu.

În habitaclu, tapiseria din piele neagră este evidenţiată prin cusături roşii, culoare folosită și pe volan și la conturul cadranelor de bord, logo-ul Hot Wheels fiind brodat pe scaunele faţă. Covoraşele premium poartă emblema Camaro şi au marginea de culoare roşie, iar autocolantul Hot Wheels sub formă de flacără este prezent pe praguri. Pedalierul este din aluminiu.

Chevrolet Camaro Hot Wheels Edition va avea un motor V8 de 6,2 litri, cu transmisie manuală în dotarea standard, ce dezvoltă o putere de 432 CP şi un cuplu maxim de 569 Nm. În cazul în care se optează pentru cutia de viteze automată, puterea motorului scade cu 27 CP, iar cuplul maxim are valoarea de 556 Nm. Această ultimă configurație are însă avantajul că dispune de tehnologia de management activ al motorului, ce dezactivează patru cilindri atunci când nu este nevoie de ei, reducând astfel consumul de carburant.

Chevrolet Camaro Hot Wheels Edition va fi oferit numai în varianta coupe. Lista de comenzi pentru acest model a fost deschisă, prețul în Europa urmând să fie 46.000 euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt − = 5