Fiat 500 La Prima: Fiat a prezentat oficial versiunea hatchback a primului său model full-electric

0
512

După lansarea modelului Fiat 500 electric în versiune decapotabilă la începutul lunii martie, Fiat a publicat primele imagini cu modelul electric în versiune hatchback.

Imaginile prezintă versiunea de lansare La Prima, ce nu va fi disponibilă pe piața din România.
Noul Fiat 500 electric folosește o baterie de 42 kWh pentru o autonomie oficială de 320 km măsurată conform standardului WLTP. Modelul 500 electric poate fi încărcat la stații rapide de până la 85 kW. Motorul electric pe care îl folosește are o putere de 87 kW (118 CP) ce oferă o viteză maximă de 150 km/oră și o accelerație de la 0 la 100 km/oră în 9 secunde.

În varianta La Prima, Fiat 500 electric poate fi configurat într-una din cele trei culori speciale pentru caroserie. Modelul mai primește plafon panoramic de sticlă, faruri LED, jante de 17 inci și inserții cromate la interior.


Modelul mai este echipat cu o serie de sisteme de asistență ce permit rularea autonomă de nivel 2, cruise control adaptiv, menținerea benzii de rulare și monitorizarea unghiului mort.
Versiunea La Prima a modelului 500 nu va fi disponibilă la noi în țară, urmând ca modelul Fiat 500 electric să debuteze în versiune standard în ultimul trimestru al anului 2020.

Foto: Fiat

http://www.autotestmagazin.ro/500e-fiat-face-pasul-cel-mare-primul-automobil-electric-din-istoria-marcii-italiene/

http://www.autotestmagazin.ro/un-fiat-de-poveste-5000-de-kilometri-in-50-de-ani/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei × 7 =