Fiat Topolino, ideal pentru drumurile prin oraș

0
87
Fiat Topolino/Sursa Foto: stellantis.com

Fiat a prezentat oficial noul său model electric, Topolino, la începutul acestei luni. Este vorba despre cvadriciclu electric, conceput pentru conducerea în mediul urban. Numele Topolino nu este necunoscut pasionaților auto, deoarece constructorul italian a produs un model cu același nume în perioada cuprinsă între anii 1936 și 1955, dedicată tot drumurilor prin oraș.

Fiat Topolino are o autonomie de 75 de kilometri

Topolino este înrudit cu modelele Citroen Ami și Opel Rocks-e, dar se diferențiază în mod semnificativ prin designul exterior. Doar că Topolino urmărește un stil retro, menit să atragă atenția, în timp ce Ami și Rocks-e au o prezență modernă, dar, cu siguranță, va captiva atenția, datorită designului său simpatic, care amintește de modelele Fiat 500.

O privire asupra noului Topolino relevă farurile și luminile de semnalizare rotunde în partea frontală, alături de un element care imită o bară de protecție. Potrivit Carscoops, cvadriciclul este vopsit într-un verde deschis, în timp ce plafonul este negru, oferindu-se astfel un contrast interesant. În partea din spate, putem observa un suport pentru bagaje.

Noul Fiat Topolino este echipat cu un motor electric de doar opt cai putere. Aceasta înseamnă că viteza maximă este limitată la 45 km/h. De asemenea, bateria sa de 5,4 kWh oferă o autonomie de până la 75 de kilometri, în conformitate cu standardul WLTP. Timpul de încărcare completă a bateriei este de mai puțin de patru ore.

Clienții care achiziționează noul Fiat Topolino vor beneficia de câteva accesorii speciale oferite de producătorul italian. Acestea includ un ghiozdan special, un ventilator alimentat prin USB, un termos pentru băuturi calde și reci, o boxă Bluetooth și două huse pentru scaune, care pot fi folosite și ca prosoape de plajă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


2 + = trei