Ineos Grenadier, ediție limitată de 1924 de exemplare

0
29

Ineos a lansat prima ediție limitată pentru modelul său de teren Grenadier, denumită Grenadier 1924. Este un eveniment prin care se celebrează o sută de ani de la înființarea companiei de produse vestimentare Belstaff, deținută de Ineos.

Ineos Grenadier 1924

Noul Ineos Grenadier 1924 aduce modificări vizuale distincte. Caroseria este finisată în nuanța predominantă de alb „Magic Mushroom”, combinată cu accente negre „Inky”. Ediția limitată se evidențiază și printr-o grilă neagră, jante de 17 inch vopsite în argintiu și negru, precum și scuturi de protecție în gri închis. În interior, Grenadier 1924 prezintă un finisaj verde închis aplicat pe bord, consola centrală și panoul de comenzi de pe plafon, oferind un aspect distinctiv și rafinat.

Producție și Disponibilitate

Ediția limitată nu aduce modificări tehnice față de versiunea standard a modelului Grenadier. Aceasta este disponibilă cu două opțiuni de motorizare furnizate de BMW: un motor diesel de 249 de cai putere și un motor pe benzină de 286 de cai putere. Ineos Grenadier 1924 va fi produsă în doar 1924 de exemplare, reflectând anul înființării Belstaff. Ediția specială va fi disponibilă pentru achiziție începând cu 26 iunie.

„Un stil care durează un secol merită să fie celebrat, iar Grenadier 1924 arată foarte bine și este extrem de sigur în conducere. Știm că suntem într-o companie bună”, a declarat CEO-ul Ineos Automotive Lynn Calder.

Sursa FOTO: ineosgrenadier.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − = sase