Infiniti lansează mașinile pandemiei

0
45

Constructorul japonez dezvăluie o nouă serie de modele… origami, chiar dacă o face la câteva zile după ce și-a lansat pe piața chinezească SUV-ul QX50, pe care l-a dotat cu cea mai nouă tehnologie, ProPilot Assist Driver. Despre variantele din hârtie se poate spune că vin doar cu dotarea standard, așa cum ies din imprimantă.

Denumite Carigami (aluzia la mașini este evidentă), Infiniti pune la dispoziția doritorilor trei modele proprii inspirate din arta japoneză de pliere a hârtiei (origami), ca parte a campaniei „Park It For Now”. Proiectul face parte din efortul mărcii japoneze prin care încurajează oamenii să stea acasă pentru reducerea răspândirii COVID-19, oferind astfel o activitate creativă și gratuită pentru deținătorii de modele Infiniti, fanii mărcii. Practic, alături de copii sunt vizați și „oamenii mari” care vor să-și petreacă timpul „meșterind” ceva, iar un model de mașină este bine venit.

Tot ce au nevoie sunt câteva foi de hârtie, o banală imprimantă, un cutter sau o foarfecă pentru tăiat conturul și ceva lipici. Dacă vor o abordare „mai premium” atunci schimbă hârtia cu una lucioasă, dar s-ar putea să fie mai groasă și să depună mai mult sârg la tăiat și modelat. În rest, Infiniti le furnizează șabloanele online. Nu trebuie decât să le descărcarce, să le imprime, să le dea contur și să le plieze pentru crearea propriului carigami Infiniti.

„În această perioadă fără precedent, în care cetățenii lumii își aduc propriul aport în lupta cu COVID-19, rămânând acasă, am vrut să dezvoltăm ceva care să contribuie la alungarea plictiselii și în același timp să distreze”, a spus Phil York, general manager al Infiniti Global Brand and Marketing. „Speranța noastră este ca iubitorii de mașini și de meșterit prin casă să se bucure de Carigami”, a adăugat York.

Cele trei modele sunt produse la scara 1:27, iar primul disponibil este sedanul sport de lux Infiniti Q50 roșu și va fi urmat gradual de SUV-ul QX80 și crossoverul FX, predecesorul seriei actuale de lux, QX.

După ce au au descărcat, modelat și finisat mașina Carigami, Infiniti îi încurajează pe utilizatori să facă instantanee cu creațiile lor și să la încarce imaginile pe rețelele de socializare. Satisfacția va fi pe măsură. Dacă și dvs. o veți face, nu uitați să le adăugați hashtag-urile #ParkitforNow și #Carigami. Distracție plăcută!

Foto: Infiniti

http://www.autotestmagazin.ro/lumea-auto-in-vremea-pandemiei-ce-se-intampla-pe-retelele-de-socializare/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ opt = 16