Interviu: Betty Stroe conduce în pași de dans

0
62

Betty Stroe (7)Pe Betty Stroe o cunoaștem ca solistă de muzică etno. Mai nou este și dansatoare de Kizomba, alături de Wilmark Rizzo, celebrul coregraf. Am stat de vorbă cu ea și am aflat ce preferințe are în materie de mașini.

Betty Stroe (5)Auto Test: Ce mașină conduci acum?
Betty Stroe: Prefer mașinile mici, cu două locuri, am un smart fortwo turbo și sunt foarte încântată că pot parca mult mai ușor în București. Este micuț, exact cât îmi trebuie! Deși mașinile mari mă cam pun în dificultate, pentru deplasările în afara orașului conduc și o Honda Insight hibrid. Ceea ce m-a surprins plăcut la Honda este vizibilitatea în oglinzi și ușurința cu care se conduce.
Auto Test: Esti agresivă în trafic sau calmă?
Betty Stroe: Sunt destul de calmă, de fapt am devenit în timp mai calmă pentru că acum zece ani, când am luat permisul, eram oarecum stresată! Nu am condus niciodată agresiv sau cu viteză, nu mă caracterizează. Este adevărat că, de cateva ori, la volanul micuțului meu Smart, m-am surprins mergând cu 80-100 km/h în afara orașului în drum spre o prietenă, însă nu fac un obicei din asta.
Betty Stroe (2)Auto Test: Care a fost prima ta mașină?
Betty Stroe: Prima mea mașină a fost aleasă pe criteriul: o iau să o zgârii și să nu îmi pară rău, să învăț să conduc cu ea… un Matiz. Sărăcuțul a încasat câteva parcări ratate și un stâlpișor, dar a supraviețuit eroic. A fost un fel de oaie de sarcrificiu Buburuza (așa îi spuneam), dar îmi aduc aminte cu drag de ea.
Auto Test: Te ocupi de revizii și mergi cu ea în service sau ai un ajutor în acest sens?
Betty Stroe: Din fericire, de aspectele acestea se ocupă iubitul meu. Prefer să stau departe de detaliile tehnice, pentru siguranța tuturor. Nu sunt un dezastru total, însă îmi este cât se poate de clar că eu sunt orientată mai mult spre partea artistică decât spre cea tehnică.
Betty Stroe (6)Auto Test: Cânți în mașină?
Betty Stroe: Mai cânt uneori. Chiar am facut câțiva oameni să zâmbească la semafor, privindu-mă cum mă „exprimam”…
Auto Test: Ce muzică asculți la volan?
Betty Stroe: Ascult radio. Nu am acea obsesie de a-mi face playlisturi pe stick și nici nu dau volumul la maximum, îmi place să aud mașina. Cred că este și mai sigur așa! Oricum, este suficient dacă aud eu muzica din mașină, nu trebuie sa îi oblig și pe ceilalți să o asculte .
Betty Stroe (1)Auto Test: Ce planuri ai?
Betty Stroe: Am început anul în forță, am filmat în luna ianuarie un nou videoclip alături de Wilmark și Jimmy, o piesă foarte energică și dansantă, pe care o vom lansa  curând. Pregătesc mai multe piese noi, colaborări frumoase și concerte cât cuprinde. Vă invit cu drag pe pagina mea oficială de Facebook.
Auto Test: Ce ne transmiți pentru cititori?
Betty Stroe: Toate gândurile bune, să conducă prudent și când ne întâlnim în trafic să cântăm ceva împreună.

Interviu realizat de: Cristina POP  / Foto: arhiva Betty Stroe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 8 = paisprezece