Ironie sau inventivitate? Tesla, propunere inedită clienți

0
155

Tesla a devenit, fără îndoială, o companie inovatoare care a adus contribuții semnificative în industria auto, în special în ceea ce privește tehnologia și dezvoltarea mașinilor electrice. Cu toate acestea, există și anumite decizii care au stârnit controverse și au ridicat semne de întrebare. Dar oare când a fost Elon Musk un tip previzibil?

Tesla nu mai produce mașini cu volanul pe dreapta în Marea Britanie

Recent, Tesla a decis să anuleze producția variantelor cu volan pe dreapta pentru Model S și Model X. Pentru clienții din Marea Britanie, soluția propusă de companie este în același timp amuzantă și discutabilă. Aceasta constă într-un dispozitiv denumit „The Reacher”. Să o luăm pe rând.

Producătorul american de mașini electrice a luat această decizie în luna mai a acestui an pentru a accelera producția și a îmbunătăți calitatea mașinilor, conform informațiilor de la Carscoops. Clienții care deja comandaseră un Model S sau Model X au avut trei opțiuni: să anuleze comanda, să opteze pentru un Model Y sau Model 3 cu volan pe dreapta sau să primească mașina comandată cu volan pe stânga.

Pentru clienții care au ales să păstreze comanda inițială, mașinile le-au fost livrate cu volan pe partea stângă. Într-un efort de a le facilita viața, Tesla oferă acestor proprietari un instrument numit „The Reacher”. Ce face acest dispozitiv?

După cum au demonstrat unii utilizatori online, acest clește permite atingerea obiectelor prin fereastra din dreapta a mașinii, precum ridicarea mâncării de la drive-through sau introducerea cardurilor de acces, fără a fi nevoie să iasă din mașină.

Chiar dacă nu este cea mai practică sau elegantă soluție pentru drumurile din Regatul Unit, este totuși ceva mai mult decât nimic. Cu toate acestea, nu poate fi folosit pentru foarte multe operațiuni. Spre exemplu, cleștele nu ajută foarte mult atunci când este vorba despre introducerea unui tichet de parcare sau apăsarea unor butoane. De asemenea, ridicarea alimentelor de la drive-through ar putea întâmpina dificultăți, mai ales în cazul comenzilor mai grele.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua − 5 =