ISUZU D-MAX BEV – Viitorul full electric

0
174

Isuzu Motors Limited face următorul pas pe drumul electrificării dezvăluind primul Isuzu D-Max BEV la Salonul Auto Internațional de la Bangkok.

Isuzu Motors Limited demonstrează că viitorul său este electric dezvăluind primul său vehicul cu tracțiune integral electrică, care nu este nimeni altul decât ultracunoscutul pickup, Isuzu D-Max, doar că de această dată are atașat și acronimul BEV.

Pentru constructorul japonez, D-Max BEV reprezintă un pas substanțial înainte în evoluția pick-up-urilor, combinând performanța robustă și versatilitatea așteptate de la un vehicul Isuzu cu beneficiile ecologice ale propulsiei electrice. Dezvoltat să satisfacă o gamă largă de nevoi de vehicule comerciale și de pasageri, Isuzu D-Max BEV își demonstrează noile calități cu o sarcină utilă de 1 tonă, o capacitate de remorcare de 3,5 tone și un sistem 4WD cu axe electrice nou dezvoltate în față și în spate oferind performanțe de invidiat pe teren accidentat, reducând în același timp zgomotul și vibrațiile.

Capacitatea bateriei litiu-ion va fi de 66,9 kWh, cu o putere maximă de 130 kW, îi permit instantaneu lui D-Max valoarea maximă a cuplului și oferă acea senzație de accelerație liniară caracteristică BEV-urilor. În plus, viteza maximă de peste 130 km/h îl face potrivit pentru o varietate de aplicații, de la navetă urbană, la aventuri off-road.

Isuzu se angajează să promoveze sustenabilitatea și să reducă emisiile de carbon, D-Max BEV reprezentând o etapă semnificativă în călătoria sa către o lume neutră din punct de vedere al carbonului. Constructorul japonez intenționează să lanseze Isuzu D-Max BEV pe anumite piețe europene continentale în 2025, cu extinderea în continuare în Marea Britanie, Australia, Thailanda și alte țări, pe baza cererii pieței și a dezvoltării infrastructurii de încărcare a vehiculelor electrice (EV).

Prototipul primului Isuzu B-MAX BEV va fi prezentat publicului la cea de-a 45-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Bangkok, ce va avea loc în primăvara acestui an, între 27 martie și 07 aprilie.

Vă recomandăm și:

Opel Monterey 1992: SUV-ul original

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua + = 12